loading
close
SON DAKİKALAR

Ecevit'in kemikleri sızladı

Ecevit'in kemikleri sızladı
Tarih: 12.02.2012 - 20:14
Kategori: Gündem

Ergenekon tutuklusu sanıkları partisine davet ederek büyük tepki çeken DSP Genel Başkanı Masum Türker ile Ergenekon bağlantılı OdaTV soruşturmasının 1 numaralı sanığı Yalçın Küçük'ün telefon görüşmeleri de OdaTV iddianamesinin ek delil klasörlerinde yer a


" İŞ GÖREMEZ RAPORU VERİLMEYE ÇALIŞILDI"

Anasol -M hükümeti döneminde Bülent Ecevit, Mahmet Haberal'a ait Başkent Hastanesi'nde yatırılmış ve burada kendisine "iş göremez raporu" verilmeye çalışıldığı iddia edilmişti. İddiaya göre, Ecevit'e "iş göremez raporu" verilemeyince bu hastanede öldürülmek istendi. Söz konusu iddialar tam olarak açıklığa kavuşturulmamışken, şimdi Ecevit'in koltuğunda oturan Masum Türker'in böyle birşey hiç yaşanmamış gibi davranması dikkat çekiyor. 

Başka bir konuşmada ise DSP Genel Başkanı Masum Türker ile Yalçın Küçük, arasında yine bu konular konuşuluyor. Küçük, telefon görüşmesinde Ecevit'in hasta olduğu dönemde yaşanan sıkıntılarda Mehmet Haberal, hiçbir kabahatinin olmadığını öne sürüyor. DSP Lideri, Türker ise Küçük'e "Haberal'a kimse bir şey yapamaz" diyerek mukabele ediyor.

ERGENEKON SANIKLARıNI PARTİYE DAVET ETMİŞTİ

Geçtiğimiz seçimlerde tıpkı CHP gibi Ergenekon Terör Örgütü sanıklarına parti kapılarını açarak kamuoyundan büyük tepki olan Masum Türker'in bu konuşmaları DSP tabanına açıklamasının zor olduğu yorumları yapılıyor.

OdaTV iddiamasinin ek delil klasörlerine soruşturmanın 1 numaralı sanığı Yalçın Küçük ile DSP Genel Başkanı Masum Türker'in teknik takibe takılan telefon görüşmesi de yer aldı. Türker ile Yalçın'ıntelefon görüşmesinde, 2002 yılında Ecevit'e yönelik yapılan "operasyon" hakkında konuştuğu anlaşılıyor.

ŞOK GÖRÜŞME KAYDI

Yalçın Küçük: Ecevit'in hastalığı konusunda benim Silivri'de birçok yerde söylediklerim...
Masum Türker: Tabii.
Y.K: Ecevit'e öyle bir şey yapılmadı onlar da
M.T: Yok yok ben söyleyeceğim zaten Haberal yapmadı.
Y.K: Tamam
M.T: O zaman ben Nokta Dergisi'nde.
Y.K: Evet:  
M.T: Bu işin yazılmasını sağlamıştım, konuşmuştuk. 
Y.K: Tamam tamam o zaman biz
Y.K: Ben de O'nu söylüyorum.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları