loading
close
SON DAKİKALAR

Ecofest'e hazır olun!

Ecofest'e hazır olun!
Tarih: 24.05.2012 - 14:42
Kategori: Kültür & Sanat

Ecofest İstanbul 8-9-10 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta...

KüçükÇiftlik Park, ilk uluslararası ekoloji festivali ECOFEST İstanbul’a ev sahipliği yapıyor

Türkiye’de düzenlenecek uluslar arası ekoloji festivali ECOFEST İstanbul, 8, 9, 10 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. Üç gün boyunca zengin içerik ve ekolojiyle ilişkili farklı sektörlerin katılımıyla etkinlikte renkli anlar yaşanacak.

Doğa dostu ve sürdürülebilir yaşam kültürünü, ses getiren yaratıcı etkinlikler aracılığıyla geniş kitlelerle paylaşmaya yönelik uluslararası bir kültür, sanat ve sosyal sorumluluk projesi olan EcoFest İstanbul, KüçükÇiftlik Park’ta farklı bir hava estirecek. Festival, katılımcı kuruluşların stantlar açacağı, etkileyici tematik konserlerden ‘açık mutfak’ etkinliklerine, ekoloji temalı defileden çocuk atölyelerine, atıklarla üretilen sanat eserlerinden “MindBody” İstanbul yoga etkinliklerine ve enstalasyonlara kadar pek çok renkli sosyal paylaşıma zemin oluşturuyor.

Ses getiren etkinliklerin mekanı KüçükÇiftlik Park sadece konserlerle değil çevreci duruşu ile de dikkat çekiyor. Küresel sorumluluğunun bilincinde çevreci bir venue olarak başta solar sistem olmak üzere birçok projeyi hayata geçirerek etkinlik sektörüne çevrecilik konusunda da öncülük ediyor.

Milliyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları