loading
close
SON DAKİKALAR

Edirne’de katliam gibi kaza: 10 kişi hayatını kaybetti, 30 yaralı

Edirne’de katliam gibi kaza: 10 kişi hayatını kaybetti, 30 yaralı
Tarih: 26.06.2019 - 08:22
Kategori: Yaşam

Edirne'nin Meriç ilçesinde göçmenleri taşıyan aracın kaza yaptığını bildirildi. Kazada ilk belirlemelere göre 10 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi. Kazada yaralanan kişilerin sayısı ise 30 olarak duyuruldu.

Büyük Doğanca Mahallesi Artezyen Caddesi’nde göçmenleri taşıyan panelvan, kimliği henüz tespit edilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duvara çarptı. Kazada 10 göçmen öldü, 30 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, yaşamanı yitirenler ise morga götürüldü.

Edirne Valisi Ekrem Canalp olay yerine giderek bilgi aldı.

Edirne Valiliği olayın ardından yaptığı yazılı açıklamada, kazada ölen göçmenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifa dilendi.

Edirne Valiliği'nin yaptığı açıklamada, "Meriç ilçemiz Büyük Doğanca Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen bir araca jandarma komutanlığı ekiplerimizce dur ihtarında bulunulmuştur. Araç ihtara uymayıp hızla kaçmış, merkezde bulunan ana kavşakta yolunu alamayarak bir dükkana çarpmıştır. Kazada 10 göçmen vefat etmiş, 30 göçmen ise yaralanmıştır." ifadeleri yer aldı. 

Kaynak : NTV

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları