loading
close
SON DAKİKALAR

Efsane Pehlivan Vuruldu

Efsane Pehlivan Vuruldu
Tarih: 05.04.2012 - 12:55
Kategori: Spor

Kırkpınar güreşlerinin efsane başpehlivanı Ahmet Taşçı vuruldu...

Kırkpınar’ın üç altın kemerli efsane güreşçisiAhmet Taşçı, Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi’nde, aynı zamanda çırağı olan ve başpehlivanlık güreşlerinde birçok kez kendisine rakip olan ’Cino Mehmet’ lakaplı Mehmet Yılmaz tarafından bu sabah tabancayla vuruldu. Beş el ateş eden Mehmet Yılmaz’ın tabancasından çıkan kurşunlardan üçü Ahmet Taşçı’ya isabet etti. Bacaklarından yaralanan Taşçı, Karamürsel Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdehalenin ardından ayak kemiğinde kırıklar olduğu anlaşılınca Gölcük Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay Karamürsel İlçesi’nde Vapur İskelesi yanında bulunan bir banka şubesinin önünde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Ahmet Taşçı ile Mehmet Yılmaz bir süre tartıştı. Bağırışmaların ardından tabancasını çeken Mehmet Yılmaz, 5 el ateş etti. Ahmet Taşçı bir anda yere yığıldı. Mehmet Yılmaz daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına giderek teslim oldu.

Olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Taşçı’nın sağ ayağına 2, sol ayağına ise 1 olmak üzere toplam 3 kurşun isabet ettiği anlaşıldı. Ahmet Taşçı burada yapılan ilk müdahalenin ardından ayağında parçalı kemik kırığı olduğu anlaşılınca, daha donanımlı olan Gölcük Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek burada ameliyata alındı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları