loading
close
SON DAKİKALAR

Ege Akersoy, Hilafet bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk attığı için tutukladı

Ege Akersoy, Hilafet bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk attığı için tutukladı
Tarih: 01.01.2024 - 20:40
Kategori: Gündem

Hilafet bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk atan genç, adliyeye sevk edildi. Ege Akersoy, Hilafet bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk attığı için tutukladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yaptığı paylaşım ile Ege Akersoy, Hilafet bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk attığı için tutukladığını duyurdu.

Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın karakolu aradığını iddia ettiği paylaşımında;

"Türkiye’nin etrafındaki daralan bir dış düşman çemberi var. Kuzey Irak’ta 12 askerimizin şehit edilmesi ile sonuçlanan saldırı bunun açık kanıtlarından sadece birisi. İçeride ise ülkemize saldırı için fırsat kollayan terör örgütleri var.

Ayrıca anayasal rejimi yıkarak demokrasiden kalan son kırıntıları da tasfiye etmek isteyen, şeriat rejimini kurmak isteyen gruplar her geçen gün biraz daha saldırganlaşıyor.
Böyle bir ortamda hazırlıklı grupların ortalığı karıştırmasına asla fırsat vermeden siyasal gücümüzü sandığa taşımak görevi ile karşı karşıyayız.
Umarım polis/savcılar sadece onaylamadığım bir tepki gösteren üniversite öğrencisine değil üstüne vazife olmamasına rağmen orada polis varken genci tokatlayan kişiyi de karakola/adliyeye götürürler.
“Hilafet istiyoruz” diyerek sokakları karıştıran elemanlar, size gelince sizin hangi ülkenin istihbarat servisine çalıştığınızı herkes biliyor. Atatürk’ün izinde ailenizi ve vatanımızı savunacağız.

Biraz önce yumruk attığı için tutuklanan Ege Akersoy Yıldız Teknik Üniversitesi 4.sınıf elektrik elektronik mühendisliği öğrencisi imiş. Başarılı bir öğrenci olduğu için burs alıyormuş.
Ege’nin babası emekli bir subay. Biraz önce kendisi ile görüştüm. Ege’nin hayatı boyunca hiç kavga etmediğini, kavga etmeyi bilmediğini söyledi. “Ancak” dedi babası  “son günlerde Türk bayrağına, Atatürk’e yapılan saygısızlıklara çok içerlemişti, çok dolmuştu. Keşke yapmasaydı.”
Öte yandan karakoldan gelen bilgi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın karakolu aradığı doğrultusunda. Ege Akersoy tutuklandı. Ege Akersoy’a polisin yanında saldıran ile ilgili bir takibat olduğunu duymadım. Konuyu takip edeceğim.
@zaferpartisi" dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları