loading
close
SON DAKİKALAR

Eğitim İçin Spor Dünyası Harekete Geçti

Eğitim İçin Spor Dünyası Harekete Geçti
Tarih: 22.05.2012 - 13:21
Kategori: Eğitim

'Geleceğimize Bir Tuğla da Sen Koy' kampanyası için oluşturulan 4027 SMS hattına destek çığ gibi büyüyor...

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 'Geleceğimize Bir Tuğla da Sen Koy' kampanyası çerçevesinde oluşturulan 4027 SMS hattına destek çığ gibi büyüyor.

Gaziantep Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla hayata geçirilen ve yürütülmeye başlanan 'Bir Okul Bin Gelecek' ve 'Geleceğimize Bir Tuğla da Sen Koy' kampanyalarıyla ilgili çalışmalara toplumun her kesiminden vatandaşlar 4027 SMS hattına destek veriyor. 

2011-2012 sezonunda Spor-Toto Süper Ligi'nde zor günler geçiren Gaziantepspor'a gelip takımı son haftalarda yükselişe geçiren ve Spor Toto Kupası’nı kulübe kazandıran başarılı teknik adam Hikmet Karaman da kamuoyunu bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Cep telefonundan 4027 hattına kısa mesaj gönderen Karaman, "Bir tuğla da benden" diyerek Gaziantepspor olarak eğitim kampanyalarına destek olacaklarını söyledi.

4027 SMS hattına bir destek de futbol camiasının yakından tanıdığı Gaziantepli teknik direktör Nurullah Sağlam'dan geldi. Spor-Toto Süper Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Mersin İdman Yurdu takımının teknik patronu Nurullah Sağlam, geçtiğimiz günlerde 1985 yılında mezun olduğu Gaziantep Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında öğrenciler ile okul idaresi ve öğretmenlerden yoğun ilgi gören Sağlam, "Çağdaş yarınlar için eğitime destek verilmelidir." dedi. 

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Sağlam, 4027'ye kısa mesaj göndererek kampanyaya destek oldu ve bu tür kampanyalara karşı halkın duyarsız kalmaması gerektiğini kaydetti.

Aktifhaber

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları