loading
close
SON DAKİKALAR

Eğitim-İş Sarıyer İlçe Temsilciliği kadınlara karanfil dağıttı

Eğitim-İş Sarıyer İlçe Temsilciliği kadınlara karanfil dağıttı
Tarih: 08.03.2017 - 11:42
Kategori: Kadın

Eğitim-İş Sarıyer İlçe Temsilciliği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıtarak, kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

Eğitim-İş Sarıyer İlçe Temsilciliği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıtarak, kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

Eğitim İş Sarıyer ilçe Temsilciliği'nden Alkoç Turan Başgönül yaptığı açıklamada, "Dünya insanlık tarihi boyunca kadınlar ezilmiş, baskı altına alınmış, köleleştirilmiş ve sömürülmüştür. Tüm dünya kadınları gibi ülkemizin kadınları da hayatın zorluklarını ve yükünü fazlasıyla taşımaktadırlar. Kadınlarımızın katkısı ve desteği olmasaydı, Kurtuluş Savaşı’nı kazanamazdık. Eğitimde, ekonomide, bilimde, sanatta, üretimde, tarımda, çocukların hayata atılmasında kısacası hayatın her yerinde kadınlarımızın emekleri vardır. Hayatın güzelliği, düzeni, disiplini, kişilerin başarıları kadınlarla mümkündür. Ülkemizin birliği, dirliği, ulusumuzun bütünlüğü, barışı, aydınlık yarınları kadınlarla mümkündür.
Ülkemizin emperyalist kıskaçlardan, terörden, gericilikten kurtulması kadınların da mücadelenin içinde olmasıyla mümkün olacaktır. Büyük önder Atatürk’ün bizlere armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin değerleri ve ilkeleri ile birlikte yaşatılması, kadınlarımızın da içinde olduğu vatan mücadelesi ile olacaktır. Özellikle kadınlarımızın ezilmediği, sömürülmediği, tacize uğramadığı, şiddete maruz bırakılmadığı, töre cinayetlerine kurban edilmediği, demokrasinin ve insanca yaşamın egemen olduğu bir Türkiye Cumhuriyeti dileklerimizle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyoruz" dedi.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları