loading
close
SON DAKİKALAR

Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay; Bu toprakların 'kurtarıcısı' Mustafa Kemal Atatürk’tür! Ona ve kuruculara hakaret etmek kimsenin haddi değildir!

Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay; Bu toprakların 'kurtarıcısı' Mustafa Kemal Atatürk’tür! Ona ve kuruculara hakaret etmek kimsenin haddi değildir!
Tarih: 20.02.2024 - 17:29
Kategori: Sendika

Kadem Özbay; İşgalcileri geldikleri gibi gönderen işbirlikçilerinin kaçışına bile insani olarak izin veren, bu toprakların “kurtarıcısı” kurtuluşun ve kuruluşun Ebedi ve Büyük Önderi Mustafa Kemal Atatürk’tür!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonuna bağlı, Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay yaptığı açıklamada;

"Cumhuriyet dersi eksik, işgalcilerin işbirlikçi artığı, tarih bilgisinden yoksun bir meczup kıt aklıyla Cumhuriyetin kurucularına hakaret etmiş!

Aslında içinin kötülüğünün yüzüne ve sözüne yansıdığını, bir saray soytarısı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır!

Bir meczubu, bir yalakayı, bir soytarıyı teşhis etmek için soyuna sopuna bakmaya gerek yoktur! Sözüyle, eylemiyle, yüzsüzlüğüyle o kendini hemen belli etmektedir!

Asıl sorulması gerekenler ise;
Bu soytarıların bu gücü nereden aldığıdır?
Türkiye Cumhuriyeti’nde, Atatürk’e ve kurucularına hakaretin nasıl bu kadar olağanlaştığıdır. 
Bu meczubun yazı yazdığı sözde gazete özde paçavrada, bu ve benzeri birçok hakaret varken, önünde Cumhuriyet unvanı olanların neden hiçbir şey yapmadığı ya da yapamadığıdır.
Bu ve benzeri meczupları hangi siyasi partilerin, örgütlü yapıların ve şahısların desteklediğidir.

Bu topraklar işgal altıdayken Kurtuluş için mücadele edenleri vatan haini ilan ederek idamlarını isteyen, işgalcilerle iş birliği yapan, Kurtuluş Savaşı kazanıldığında da işgalcilerin gemisine binerek kaçıp gidenlerin torunları; bugün bu ülkede hala lüks içerisinde yaşayabiliyor, soylarına iltifatalar alabiliyorken Cumhuriyetin kurucularına hakaret edebilen bir meczubu düğünlerinde şahit olarak gösterebiliyorsa yazıklar olsun onlara!
Cumhuriyetin imkanlarıyla şan şöhret kazanan birileri, her ortamda, herkese yerli yersiz cahil diyebilirken tüm bu yaşananlara ve gerçek cehalete yalnızca seyirci kalabiliyorsa yazıklar olsun ona!
Önünde Cumhuriyet unvanı taşıyanlar, söz konusu iktidar ve yandaşları olunca, her sözden ve eylemden bir hakaret çıkarıp işlem yapabiliyorken bu ve benzeri olaylara yönelik hiçbir şey yapmıyor ya da yapamıyorsa yazıklar olsun onlara!
Hepsine yazıklar olsun!!!

Kimsenin soyu sopu umurumda değil ama görünen o ki insan olarak doğan ancak insanlık erdemlerinden yoksun olanlar var etrafımızda!

Bir kez daha hatırlatalım;
Cumhuriyet fazilettir!
Cumhuriyet erdemdir!
Bu erdemden yoksun olanlar;
Cumhuriyetin tüm imkanlarından yararlanıp Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun hatırasına utanmazca saldıranlardır!
Onun kurduğu ülkede, bir hanedanın parçası olmadan Cumhuriyetin imkanları ile en üst mevkilere gelebildiğini unutarak O’na hakaret edenler ve destekçileridir.
Dini siyasete alet eden, ticarete meta eden, inançları suçlarına örtü edenlerdir.

Şu gerçeği aklınıza sokun:
İşgalcileri geldikleri gibi gönderen işbirlikçilerinin kaçışına bile insani olarak izin veren, bu toprakların “kurtarıcısı” kurtuluşun ve kuruluşun Ebedi ve Büyük Önderi Mustafa Kemal Atatürk’tür!
Ona ve kuruculara hakaret etmek kimsenin haddi değildir!

Bizler, işgalcileri de işbirlikçilerini ve onların artıklarını da çok iyi biliyoruz!

Bu hadsizliklerin peşini asla bırakmayacağız!

Her koşulda Cumhuriyete, kurucularına ve devrimlerine sahip çıkacağız!

Cumhuriyeti ilelebet yaşatacağız!" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları