loading
close
SON DAKİKALAR

Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay; 'Can Korkusuyla Eğitim Olmaz. Yaşamak İstiyoruz!'

Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay; 'Can Korkusuyla Eğitim Olmaz. Yaşamak İstiyoruz!'
Tarih: 09.05.2024 - 08:39
Kategori: Eğitim

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonuna bağlı, Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay; 10 Mayıs Cuma günü tüm Türkiye’de Eğitim çalışanlarına şiddete karşı gerçekleştireceğimiz eylem için tüm eğitim çalışanlarını alanlara bekliyoruz.

Can Korkusuyla Eğitim Olmaz. Yaşamak İstiyoruz!
 
10 Mayıs Cuma günü tüm Türkiye’de Eğitim çalışanlarına şiddete karşı gerçekleştireceğimiz eylem öncesinde Eğitim Sen Genel Başkanı Kemal Irmak, Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Teç-Sen Genel Başkanı Ümit Demirel, Anadolu Eğitim Sen Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici ile bir araya geldik.
 
Ankara’da eylemimiz Milli Eğitim Bakanlığı önünde saat 11:00’da başlayacak ve TBMM önüne kadar yürüyeceğiz. Şiddete karşı yasal düzenlemeleri yapması gereken TBMM önünde basın açıklamamızı gerçekleştireceğiz. Aldığımız kararlar gereği, eylemimize siyasi partilerin temsilcileri katılmayacak ve eyleme katılan eğitim çalışanları siyah elbise giyecekler. Sendika veya herhangi bir kuruma ait simgeler kullanılmayacak. Sadece Genel Başkanlar ve MYK üyeleri sendika önlükleri giyecekler.
 
Tüm eğitim çalışanlarını alanlara bekliyoruz.

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları