Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, kredi kartları ve tüketici kredilerinde taksit sınırlamasının, Finansal İstikrar Komitesi toplantısında gündeme geldiğini söyledi.
Okul harçlığı için 1 Ocak 2012- 18 Nisan 2014 arasında ayın bir bölümünde çalışan 18 yaşından küçükler ya da 25 yaşından küçük üniversite öğrencilerine ayın geri kalanı için de GSS prim borcu çıkarılıyor.
İspanya’nın turistik adası Mayorka için 1 Kasım 2016 tarihinden itibaren turistlerden özel vergi alınması planlanıyor.
Almanya Sol Partisi lideri Grego Gysi, 'Almanya bugüne kadar Yunanistan’a bir euro bile vermeden 100 milyar euro faiz kazandı' dedi.
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Güzel, kurbanlık fiyatlarının 4 yıldan bu yana normal şekilde seyrettiğini belirtti...
İngiltere’de yayımlanan Financial Times gazetesi, gelişmekte olan ülkelerin acil kamu harcamalarını artırması gerektiğini aksi halde piyaslardaki kötü gidişin çöküşe neden olabileceğini yazdı.
Dolar, sabah erken saatlerde psikoloji sınır olan 3 lirayı gördü. Dolar/TL tarihi zirvesini yenileyerek 3'ün üzerine çıkmasının ardından 2.96'da işlem görüyor.
Dolar/TL'de dün tarihi zirvenin görülmesinin ardından, gözler TCMB'nin ekonomistlerle yapacağı toplantıdaydı.
Motorine bu gece yarısından geçerli olmak üzere 6 kuruş zam geldi.
Et ve Süt Kurumu (ESK) Avrupa menşeli 10 bin ton dondurulmuş sığır karkas eti mal alımı ihalesi gerçekleştirecek.
Denizlerde av yasağının sona ermesine iki haftadan az bir süre kala küçük teknelerle denize açılan Karadenizli balıkçılar, çaparilerle palamut tutmaya başladı.
Mutfakların vazgeçilmez narenciye ürünü limonun dalında kilosu 90 kuruşa alıcı buldu...
Enerji Bakanı Taner Yıldız, doların Türk Lirası karşısındaki değerlenmesinin vatandaşa yansıtmayacaklarını, doğalgaz fiyatlarında zam öngörmediklerini söyledi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, kur artışının Türkiye ekonomisinde bir kriz işareti olmadığını söyledi.
Merkez Bankası, siyasi belirsizliklerin etkisiyle hızla tırmanan doları frenlemek için, döviz ihalelerindeki satış miktarını yüzde 133 artırdı ve dolar yarım kuruş düştü.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, dün revize ettiği memur zammı teklifleri ile ilgili konuştu. Bakan Çelik 'Teklifimiz son değil; yükselebilir' dedi.
Merkez Bankası'nın faizleri sabit tutma kararı ardından dolar tarihi zirveye tırmandı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz oranlarını değiştirmedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci doların değer kazanmasını spekülatif olarak değerlendirdi.
Erken seçim riski, TL varlıklar üzerinde baskı yapmaya devam ederken, dolar zirve yürüyüşünü sürdürüyor.
Muğla’nın turistik ilçeleri Fethiye, Bodrum ve Marmaris’in belediye başkanları, iç turizmin olumsuz etkilenmemesi için, 2015- 2016 eğitim- öğretim yılının açılışının 28 Eylül’e bırakılmasını istedi.