loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu, Belediye başkanı Hasan Akgün'e destek için Büyükçekmece'de

Ekrem İmamoğlu, Belediye başkanı Hasan Akgün'e destek için Büyükçekmece'de
Tarih: 09.04.2019 - 19:12
Kategori: Yerel

31 Mart Yerel seçimlerinin CHP ve Millet İttifakının ortak adayı Resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, iktidar kanadının seçimlerde usulsüzlük yapıldığını iddia ettiği Büyükçekmece'ye Belediye başkanı seçilen Hasan Akgün'e destek için geldi......

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece'de: Emniyetimizi, polisimizi yormayın, kapı kapı gezip insanları tedirgin etmeyin

Hasan Akgün başkanımı kutlamaya geldim. Seçmen, sandıkta bir mesaj verdi. Seçmen dedi ki, bu şehre hizmet et. "Ama senin söylediklerini duyduk, hizmet ederken 16 milyon insanı bir bütün kabul ederek hizmet et. "

Bu şehirde beraber çalışmaya ve beraber üretmeye varım. Göreceksiniz bu kardeşiniz İstanbul'un 39 belediye başkanını aynı şekilde karşılayacak. Hiç kimseyi birbirinden ayırmayacak, herkesi kucaklayacak. Efendim AKP'liymiş, MHP'liymiş, CHP'liymiş hiç birisini birbirinden ayırmadan İstanbul'a hizmet edeceğime hepinizin huzurunda söz veriyorum.

Biz bugüne kadar şunu söyledik: Artık kimse birbirinin inancını ölçmeye kalkmasın, herkes bu vatanı çok seviyor. Biz bu şehirde 16 milyon vatansever olarak bu şehre sarılmış insanlarız. Bu şehirde hayallerimizi kurduk ve gerçekleştiriyoruz.

Büyükçekmece belediye başkanı Hasan Akgün, önümüzdeki 5 yılda Ekrem İmamoğlu, büyükşehir belediye başkanıyla daha güzel şeyler üretecek. Başka çabalara gerek yok, emniyetimizi polisimizi yormayın, kapı kapı gezip insanları tedirgin etmeyin.

Bu şehir benim kadar insanların gönlünü kazanan belediye başkanı görmemiş olacak. 

Büyükçekmece Belediye Başkanımız Hasan Akgün’le beraber hemşehrilerimize sesleniyoruz.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com/Ajanslar

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları