loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nin Hayırlı İftar Sofrası'na katılacak

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nin Hayırlı İftar Sofrası'na katılacak
Tarih: 31.05.2019 - 09:49
Kategori: Yerel

Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl 6.'sı düzenlenecek olan Hayırlı İftar Sofrası'na halkı davet etti. İftara İBB'nin seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çelik, sosyal medya hesabından bu akişam 6.'sı düzenlenecek  olan Hayırlı İftar Sofrası'nda halka davette bulunarak yemek verileceğini duyurdu. İBB'nin seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılacağı davete ilişkin Mehmet Murat Çelik "Bin aydan daha hayırlı #KadirGecesi ‘nde oruçlarımızı açtığımız ve geleneksel hale gelen Hayırlı İftar Sofrası’nın 6.’sını gerçekleştiriyoruz. Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Ekrem İmamoğlu’nun da bizlerle olacağı iftar soframıza tüm komşularımızı davet ediyorum." duyurusunda bulundu.  

Bin aydan daha hayırlı #KadirGecesi ‘nde oruçlarımızı açtığımız ve geleneksel hale gelen Hayırlı İftar Sofrası’nın 6.’sını gerçekleştiriyoruz. Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Ekrem İmamoğlu’nun da bizlerle olacağı iftar soframıza tüm komşularımızı davet ediyorum. pic.twitter.com/k8tUJhSV15

— Mehmet Murat Çalık (@mmuratcalik) 29 Mayıs 2019
Beylikdüzü'nde yapılacak Kadir Gecesi iftar programı şu linkten sunulacak:
Türksat 11130
vertical 3333 5/6

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları