loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nde binlerce İstanbulluya hitap etti: Artık partizanlık bitti. Artık liyakat, ahlak, hak, hukuk, adalet var

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nde binlerce İstanbulluya hitap etti: Artık partizanlık bitti. Artık liyakat, ahlak, hak, hukuk, adalet var
Tarih: 23.06.2019 - 22:55
Kategori: Gündem

İstanbul'un 84 gün içinde 2 kez seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 800 bin farklık zaferin ardından Beylikdüzü'nde kendisini bekleyen binlerce İstanbulluya hitap etti.

İmamoğlu'nun konuşması şöyle:
"Barışmaya, birbirimizi sevmeye geldik. Sevgi kazanacak, demiştim. Ne mutlu bana ki sevgi kazandı. Ben insanımı çok seviyorum. Kim olduğunun önemi yok, etnik kkökeninin önemi yok, insan var. İnsana, inanca saygıyla, bu şehrin güzel çocukları için, gençleri için, vicdanı kadınları için, hherkes için geldik. Zihninizdeki bütün önyargıları yıkın. Kimsenin giyimi, yaşama biçimi bizi ilgilendirmiyor. Herkesi kucaklamaya geldim. İnançlara saygı için geldik. 
Bu şehirde demokrasiyi, adaleti inşa edeceğiz. Değerlere sahip çıkan, vatanının bütünlüğünü savunan, tam bağımsız diyen, fikri hür vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Söz veriyoruz ne aladatacağız ne de aldanacağız. 
Bu şehrin insanlarına sesleniyorum. Ben bir projeyim. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk cumhuriyetinin projesiyim. Siyaseti ahlakla buluşturacağız. Çok güzel işler başaracağız. Bugün demokrasiyi tamir ettiniz, yaşa İstanbul.
6 Mayıs'ta o bir avuç insana en güzel cevabı verdiniz. Size layık olmak için çok çalışacağız. Hepinizin huzurunda sevgili eşime, oğullarıma, her şey çok güzel olacak diyen Berkay'a, aileme yürekten teşekkür ediyorum. Ailem bana güç katacak ama söz veriyorum benim ailem siyasette ben koşarken sadece bana destek olacak. Siyaset hizmet alanıdır. Ben huzurunuzda CHP genel başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. İttifakımız İYİ Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener'e teşekkür ediyorum. İYİ Parti ve CHP il başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İstanbul ittifakına teşekkür ediyorum. İçinde herkes var. Yol arkadaşlarım, gönüllüler var. HDP'li kardeşlerim var. AK Partili kardeşlerim, MHP'li, SP'li, BTP'li, DP'li, DSP'li BP'li hemşerilerim var. Partiler hizmet için araçtır. Partilerin liderlerini farklı yerlere koyarak milletimizin iradesini sıkıntıya asla sokmayacağız. Asıl olan milletimizdir. Her zaman millet üstündür. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Yarından tezi yok işimize başlıyoruz. Çok çalışacağız. İstanbul'da seferberlik başlatacağız, İstanbul'u ayağa kaldıracağız. Kısa zamanda büyük işler başarmamız lazım. Yol arkadaşlığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Artık partizanlık bitti. Artık liyakat ve ahlak var. Artık hak, hukuk, adalet var. 
Bu toplum özgürlüklerle buluşacak. Ben milletimize, milletimizin demokrasi inancına inanıyorum. Beni kutlayan sayın Cumhurbaşkanına ve rakibime de teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel olacak."
 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları