loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu Hürriyet'e yeniden çağrıda bulundu: Sizi saygınlığınızı zedelememeye davet ediyorum

Ekrem İmamoğlu Hürriyet'e yeniden çağrıda bulundu: Sizi saygınlığınızı zedelememeye davet ediyorum
Tarih: 17.03.2019 - 15:05
Kategori: Gündem

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Hürriyet'in yalan haberine tepki gösterdi.

Hürriyet'in HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin sözlerini çarpıtan yalan haberine CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi. İmamoğlu, daha önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Hürriyet ve CNN TÜRK'e çağrı yapmış, "Söylenmemiş sözleri, söylenmiş gibi manşet yapan Hürriyet Gazetesi ve CNN Türk internet sitesini derhal bu yalan habere son vermeye ve özür dilemeye davet ediyorum"  demişti.

Ekrem İmamoğlu, yalan haberine pişkince gerekçe üretmeye çalışan ve yine yalan bir başlıkla haberi manşette tutmaya devam eden Hürriyet'e bir çağrıda daha bulunarak, "Haberin içeriğinde yer almayan bu yalan haberler isminize yakışmıyor @Hurriyet ve @cnnturk Sizi saygınlığınızı zedelememeye davet ediyorum" dedi.

İmamoğlu, Hürriyet için "Göreve talip oldum olalı manşetten bir tek haberim çıkmadı. Benim haberlerim hep yerel yönetim diye bir sayfası var, oradan verildi. (Haberde- belediyeyi) HDP yönetecek' demiş. Bunu HDP'nin eş başkanı söylemiş. Adam öyle bir şey söylememiş, öyle bir laf yok. Nereden çıktı yalan haberi manşete taşımak? Hürriyet gazetesine yakışır mı? Aynı şeyi CNN TÜRK de yapmış. Ayıptır, günahtır, yazıktır. Utanın. Milletin zihninde, vicdanında, mahkum olmak istemiyorsanız bu haberi düzeltin" dedi.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları