loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu: İBB’de kadın istihdamı her geçen gün artıyor

Ekrem İmamoğlu: İBB’de kadın istihdamı her geçen gün artıyor
Tarih: 15.11.2019 - 11:40
Kategori: Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kadın işgücü bu şehirde birçok şeyi değiştirecek. İBB’de kadın istihdamı her geçen gün artıyor" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 Eylül'de Zabıta Teşkilatı’nın 193’üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yaptığı konuşmada, İSPARK'ta hiç kadın çalışan olmadığını söylemiş, "İSPARK’ta sıfır kadın çalışan olur mu? Bir kurumda 2 bin 500 personelde sıfır! Büyük bir marifet" sözleriyle tepki göstermişti.

Çalışma başlatan İSPARK, kadın istihdamı için adım atmış ilk kadın çalışanlar ekim ayında iş başı yapmıştı. 

Ekrem İmamoğlu, bir video paylaşarak, İSPARK'ta kadın istihdamının her geçen gün arttığını kaydetti. İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı videoya "Kadın işgücü bu şehirde birçok şeyi değiştirecek. İBB’de kadın istihdamı her geçen gün artıyor, @ispark ’da göreve başlayan tüm kadın çalışanlarımıza başarılar dilerim" notunu düştü.

Videoda İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır, "Göreve başladığımıda ilk belirlediğimiz amaçlardan bir tanesi fırsat eşitliğinin yaratılmasıydı. Geçen ay 2 personelimiz işe başlamıştı. Bu ay da yeni aldığımız 50 saha personeli bu hafta göreve başlayacak" dedi. 

 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları