loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu İstanbul Yatırım Ajansı'nın tanıtım toplantısına katılacak

Ekrem İmamoğlu İstanbul Yatırım Ajansı'nın tanıtım toplantısına katılacak
Tarih: 17.02.2020 - 08:48
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan İstanbul Yatırım Ajansı'nın tanıtım toplantısı, bugün Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün (17 Şubat 2020) saat 10.00’da, Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu’nda gerçekleştirilecek İstanbul Yatırım Ajansı Lansmanı’na katılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hayata geçirilen İstanbul Yatırım Ajansı, kentin yabancı yatırımcılar için cazip hale gelmesi amacıyla çalışmalar yürütecek.

İBB'den yapılan açıklamada, İstanbul’un marka değerinin artırılması, kente gelmeyi planlayan yatırımcılara danışmanlık sağlanması, yatırımcı açısından güven ortamının yüksek olduğu bir kent oluşturulması ve istihdama katkı sunulması, ajansın öncelikli hedefleri arasında yer aldığı belirtildi.

Programa, büyükelçi, konsolos, ulusal ve uluslararası iş insanları ile finans, yatırım, teknoloji, turizm temsilcileri başta olmak üzere farklı sektörlerden temsilciler katılacak.

Lansman sonrası çalıştay

Tanıtım toplantısının ardından, İstanbul’un kalkınması ve İBB’nin bu konudaki rolüne yönelik konuların görüşüleceği çalıştay düzenlenecek. Çalıştayda, İstanbul'un yerel dinamikleri görüşülerek kentin yatırımcı açısından cazibesini artırmaya yönelik görüş ve öneriler konunun uzmanlarınca tartışılacak.

Programın takibi aşağıdaki frakanslardan yapılabilir:  

Uydu:TÜRKSAT
Frekans:10973
Sembol:3.333
Polarizasyon:Horizontal
Fec:3/4
Dvbs2 8psk

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları