loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da israf düzenine son verip işsizlik ve yoksullukla mücadele edeceğiz

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da israf düzenine son verip işsizlik ve yoksullukla mücadele edeceğiz
Tarih: 14.06.2019 - 14:04
Kategori: Yurt

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da israf düzenine son verip işsizlik ve yoksullukla mücadele edeceğiz. 23 Haziran'da hak yerini bulacak ve her şey çok güzel olacak" dedi.

Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, "İstanbul'da israf düzenine son verip işsizlik ve yoksullukla mücadele edeceğiz. 23 Haziran'da hak yerini bulacak ve her şey çok güzel olacak" notuyla bir video paylaştı.

Vatandaşların “Ben emekliyim, geçinemiyorum.”, “Pazara gidemez olduk.”, “Adam 2 liraya salata alamıyor.”, “1 kilo alacağım şeyi, 250 gram alıyorum.” şeklindeki şikayetlerinin yer aldığı videoda İmamoğlu, şu ifadeleri kullanıyor:

"Düzenli olarak semt pazarlarını dolaşıyorum. Çarşı, Pazar ateş pahası; fileler dolmuyor. Üreten de, satan da, satın alan da dertli. Ne yazık ki, bu muhteşem şehirde, işsizlik korkunç boyutlarda. Her 4 kişiden 1’i yoksul. Her 4 kişiden 2’si hayata zar zor tutunuyor. Ama hiç korkmayalım. Bunlara neden olan israf düzenini değiştirdiğimizde herkesin hayatı kolaylaşacak. 23 Haziran’da, İstanbul’da hak yerini bulacak. İstanbul yeniden ayağa kalkacak. Her şey çok güzel olacak."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları