loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu: İstatistiklere sığmayan bir geçim sıkıntısıyla karşı karşıyayız, sosyal yardımları 5 katına çıkaracağız

Ekrem İmamoğlu: İstatistiklere sığmayan bir geçim sıkıntısıyla karşı karşıyayız, sosyal yardımları 5 katına çıkaracağız
Tarih: 12.06.2019 - 12:56
Kategori: Gündem

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da herkes için insanca bir yaşamın koşullarını oluşturacağız, sosyal yardımları 5 katına çıkaracağız" dedi.

Ekrem İmamoğlu, yoksulluk sınırnın altında geçinmeye çalışan 475 bin hane olduğunu söyleyerek sosyal yardımları 5 katına çıkaracaklarını kaydetti.

İmamoğlu, İstanbulluları ekonomik yönden rahatlatmaya dönük projelerini dün açıklamıştı. İmamoğlu, buna ilişkin bir videoyu Twitter hesabından paylaştı. "İstanbul'da herkes için insanca bir yaşamın koşullarını oluşturacağız" diyen İmamoğlu, "Devletin istatistik kurumunun rakamlarına göre, 475 bin hanenin geliri ne yazık ki yoksulluk sınırının altında. O sınırı da resmi kurumlar 2 çocuklu bir aile için asgari ücret üzerinden hesapladığını bilmenizi istiyorum. İstatistiklere sığmayan bir geçim sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Büyükşehir belediyesini sosyal yardımlara harcadığı parayı yeni projeler ve desteklerimizle  5 katına çıkartmış olacağız. Bu ekonomik kriz koşullarında ailelerimizin yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları