loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu: Şimdi sandık başına gidip milletin azim ve kararını gösterme zamanı

Ekrem İmamoğlu: Şimdi sandık başına gidip milletin azim ve kararını gösterme zamanı
Tarih: 22.06.2019 - 08:37
Kategori: Gündem

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yarın kul hakkı için, adalet ve demokrasi için, milli iradeyi göstermek için, israf düzenine son vermek için, 16 milyonun huzuru ve mutluluğu için sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Göreceksiniz her şey çok güzel olacak" dedi.

YSK'nın hukuka aykırı kararla 6 Mayıs'ta iptal ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri yarın (23 Haziran) yenilenecek. Ekrem İmamoğlu, sandığa 1 kala İstanbullulara mesaj verdi.

Twitter hesabından "Yarın kul hakkı için, adalet ve demokrasi için, milli iradeyi göstermek için, israf düzenine son vermek için, 16 milyonun huzuru ve mutluluğu için sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Göreceksiniz her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullanan İmamoğlu, yaptığı video paylaşımında ise şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz İBB'ye hakim olan israf düzeni 31 Mart seçimlerini yok sayarak 16 milyon İstanbullu'nun hakkını gasp etti. Şimdi sandık başına gidip milli iradenin ve demokrasinin gücünü, milletin azim ve kararını gösterme zamanı. O sandık bir vicdan sandığı olacak. O sandık bir haysiyet sandığı olacak. O sandık bir adalet sandığı olacak. Her şey çok güzel olacak."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları