loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu son mitingini Üsküdar'da yaptı: Göreceksiniz bu kardeşiniz yarın yine hakkını yedirmeyecek

Ekrem İmamoğlu son mitingini Üsküdar'da yaptı: Göreceksiniz bu kardeşiniz yarın yine hakkını yedirmeyecek
Tarih: 22.06.2019 - 16:30
Kategori: Gündem

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu yarın yapılacak İBB Başkanlığı seçimi öncesi son mitingini Üsküdar'da yaptı.

İmamoğlu'nun konuşması şöyle:
"Oy için yapamayacakları şey yok. Biz hep kalpten davrandık. Siyaseti ahlakla birleştirdik. Yeni bir siyaset anlayışı... Şehrine özen, insanına saygı gösteren, siyasi, etnik kimlik ayrımı yapmadan insan için konuşan bir dil ürettik. Yarın bu süreçte ortaya koyduğumuz temiz duruş göreceksiniz, İstanbul'da sevgi kazanacak.
Bu şehrin nimetlerini bir avuç insana dağıtıyorlar ya, şehrin nimetlerini sizlerle paylaşmaya geliyoruz. Bu şehrin insanlarının ihtiyacını biliyoruz. Size söz veriyorum bu şehrin çocukları, gençleri, bu şehrin geleceği için çalışacağım. Göreceksiniz çok güzel işler başaracağız. Bu şehrin vicdanı, kadınları için çalışacağım. Bu şehirde en öncelikli konu adalet olacak. Partizanlığı söküp atacağız. İstanbul'un bütün sorunlarının çözümünü biliyoruz. Bizim kadromuz geniş diyorlar ya o kadar daralttılar ki kadro dedikleri şey eş, dost, akraba; kızıydı, oğluydu, damadıydı, geliniydi... Biz İstanbul'u 16 milyon insanla yöneteceğiz. Bu şehrin akademisyenleri, bilim insanları, mühendisleri ,eli öpülesi öğretmenleri, çok iyi yetişmiş insanları, işçisi, emekçisi var. 16 milyon insanla yönetmeye geliyorum, partisini bile sormayacağız. Git partiye üye ol, gel demeyeceğiz. Yeni bir dönem başlayacak. 
Tek duam Allah'ım beni Türkiye'ye mahçup etme, diyorum.
Partizanlığı söküp atacağız. AK Partili hemşerilerime de adaleti göstereceğiz. Bu seçimde İYİ Paritlilerden, sadece has evladı olduğum CHP'den oy almayacağım. Bana bütün partilerden herkes oy verecek. 
Yapılan hukuksuzluğu herkese anlattık. Kaybettiğimiz zamanı gece gündüz çalışacağız, kazanacağız. Sorumluluğumuz büyük ama olsun gençliğimiz var. İstanbul'un sıkıntıları var ama olsun, cesaretimiz var. İnsanları küsmüş, selam vermiyor birbirine ama olsun adaletimizle geliyoruz. 
Pazartesi bile hayatın değiştiğini göreceksiniz. Bu şehrin insanlarını barıştırmaya geliyorum.
Son birkaç haftadır içindeki zehri akıtanlar var. Onlara bugün itibariyle artık görev zamanı diyorum. Devlet adamlığınızı, görevinizi yapın. Yarınki seçimde seçim güvenliğini sağlayın. 
Yarın milyonlarca insanın sandığa akacağını görüyorum. Yarın İstanbul'da yüz binlerce insan sandıkta görev alacak. Demokrasi için, 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' demek için... 
İçinizi rahat tutun, herkese güler yüzünüzü gösterin. Münakaşa etmeyin kimseyle. Bizimle birlikte süreci takip edin. Göreceksiniz bu kardeşiniz yarın yine hakkını yedirmeyecek. Sizlerden aldığımız güçle kimsenin hakkını yemeyeceğiz ama hakkımızı da yedirmeyeceğiz.
2. dönem yola çıktığımızda bir kardeşimizin verdiği mesajı herkese söyleyin: Her şey çok güzel olacak."
 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları