loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu, yağıştan zarar gören bölgeleri inceledi

Ekrem İmamoğlu, yağıştan zarar gören bölgeleri inceledi
Tarih: 18.08.2019 - 12:52
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün yaşanan ve İstanbul'u felç eden sağanak yağışla ilgili hasar gören bölgelerde incelemeler yapıyor.

Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un dünkü selden etkilenen bölgelerinde incelemeler yapmayı sürdürüyor. 

İmamoğlu, ilk olarak Eminönü altgeçidini inceledi. Oradan Afet Koordinasyon Merkezi'ne (AKOM) geçen İmamoğlu, yağıştan etkilenen yerler hakkında detaylı bilgi aldı.

Başkan İmamoğlu buradan sağanak sonrası 'karayla denizin birleştiği' Üsküdar'a geçti. Burada yağıştan etkilenen Yavuztürk Mahallesi, Göktürk Sokakta yapılan çalışmaları izleyen İmamoğlu, çalışmaların bir hafta süreceğini kaydetti.

İmamoğlu daha sonra Üsküdar Meydanı'na geçerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında çevredeki yurttaşların ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, yurttaşlarla sohbet ederken şikayetlerini de dinledi.

Meydanı inceleyen İmamoğlu, Üsküdar Meydanı'nın topyekün ele alınması gerektiğini belirterek, "Meydan, 2 cami arası, yapılar çok kötü görünüyor. Dolmuşların yeri de hoş değil. Ne olduğu belli değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları