loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu'ndan bayram mesajı

Ekrem İmamoğlu'ndan bayram mesajı
Tarih: 11.08.2019 - 09:00
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajında bayram tatilini şehir dışında geçirecek olan İstanbullulara trafikte dikkatli olmaları çağrısında bulundu. 

İmamoğlu, "Kurban Bayramı bütün İstanbul'umuza, Türkiye'mize, İslam alemine mübarek olsun. Bayram boyunca şehrimizin farklı noktalarında İstanbullularla buluşacağım, bayramlaşacağım. Yolda olanlar lütfen dikkat etsinler; herkes ailesiyle, sevdikleriyle mutlu ve huzurlu olsun" notuyla paylaştığı video mesajında şunları kaydetti:

"Kurban Bayramımız hayırlı olsun. Yine bir Kurban Bayramını yaz ayında güzel İstanbulumuzda hep birlikte geçireceğiz. Umuyorum herkes ailesiyle, mutlu, huzurlu, bir arada olsunlar. Büyüklerimizi ziyaret etmeyi unutmayalım, küçüklerimizi mutlaka sevindirelim. İstanbul'da kalanlarla ben de İstanbul'da olacağım. Doya doya İstanbul'u yaşayalım. Şehir dışına seyahate çıkacak hemşehrilerime lütfen dikkatli olun diyorum. Lütfen Kurban Bayramında trafik kurallarına uyalım. Bütün İstanbulumuza, bütün Türkiyemize, bütün İslam alemine Kurban Bayramınız mübarek olsun, her şey gönlünüzce olsun."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları