loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu'ndan 'Kahramanın Yolculuğu' kitabıyla ilgili açıklama: Şerh koyuyorum

Ekrem İmamoğlu'ndan 'Kahramanın Yolculuğu' kitabıyla ilgili açıklama: Şerh koyuyorum
Tarih: 08.11.2019 - 13:11
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kampanya direktörü Necati Özkan’ın yerel seçim sürecini yazdığı ve tartışılan "Kahramanın Yolculuğu: Yeni Nesil Siyasetin Zaferi" isimli kitap hakkında açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasının direktörlüğünü yapan Necati Özkan, "Kahramanın Yolculuğu: Yeni Nesil Siyasetin Zaferi" isimli bir kitap yazdı. 

İstanbul'un birçok noktasında billboardlarda tanıtımı yapılan kitapla ilgili CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eleştiride bulunmuş, Twitter hesabından isim vermeden Necati Özkan'a yönelik olarak, "Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!" ifadelerini kullanmıştı.

Kaftancıoğlu'nun eleştirisiyle başlayan tartışma İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da soruldu. İmamoğlu, Necati Özkan'a ilgili olarak, "Necati Bey’in profesyonel bir meslek yaşamı var. Benim de kendim olmak gibi bir huyum var. Onun da katkılarıyla önümüzdeki taşları temizlediği bize yol arkadaşlığı yaptığı bir süreç yaşıyoruz altı yıldır. 6 yıla sığdırdığımız en büyük başarı İstanbul seçimi. Kendi gözüyle bu sürecin nasıl bir süreç olduğunu kampanya dilinin neyi etkilediğini Necati Bey’in bu bakışı çok değerli bir bölüm" dedi.

İmamoğlu, konuşmasının devamında şunları kaydetti:

"Herkesin bir bakışı olacaktır. Ama kitabın şu noktasına bir şerh koyuyorum. O da şu; Her ne kadar kendisi beni kahraman diye tanımlasa da ben kendimi kahraman diye tanımlamıyorum. Çünkü insan kendine kahraman dememeli, kahraman olmak büyük sorumluluk ister, zaman ister olgunluk ister. Ben sadece bir başlangıca imza atmış, daha büyük bir imza atmak isteyen hizmet etmek isteyen bir belediye başkanıyım."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları