loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu'ndan liderler buluşmasına mesaj; 'Demokrasi tarihine geçecek bu fotoğraftan büyük mutluluk duydum'

Ekrem İmamoğlu'ndan liderler buluşmasına mesaj; 'Demokrasi tarihine geçecek bu fotoğraftan büyük mutluluk duydum'
Tarih: 12.02.2022 - 23:49
Kategori: Gündem

Toplumun her kesiminden 6 Siyasi Parti Genel Başkanının Ankara'daki buluşmasına mesaj yağdı. İBB Başkanı İmamoğlu'da, sosyal medya hesabından mesaj yayımladı; 'Bir yurttaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, demokrasi tarihine geçecek bu fotoğraftan büyük mutluluk duydum.'...

12 Şubat akşamı 6 siyasi parti genel başkanı bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile liderler buluşmasına toplumun bir çok kesiminden sıcak mesajlar geldi.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından mesaj yayımladı;
 
"Bir yurttaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, demokrasi tarihine geçecek bu fotoğraftan büyük mutluluk duydum. 
Bu masa ülkemizin temel meselelerinin çözümü için kuruldu.
Bu sürecin baş mimarı Genel Başkanım CHP Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, İYİ Parti Lideri Sayın Meral Akşener'e şükranlarımı sunarım.
Türkiye için bir araya gelen değerli Genel Başkanlarımız @T_Karamollaoglu, @Ahmet_Davutoglu, @alibabacan ve @DpGultekinUysal'ı da kutlar, saygılarımı sunarım." dedi.
Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları