loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a destek: Sabrın sonu da bahardır. Ankara ve İstanbul’da yeni bir başlangıca çok az kaldı

Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a destek: Sabrın sonu da bahardır. Ankara ve İstanbul’da yeni bir başlangıca çok az kaldı
Tarih: 13.03.2019 - 13:36
Kategori: Gündem

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin Ankara Adayı Mansur Yavaş'a sosyal medyadan mesaj gönderdi.

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından Mansur Yavaş'ı desteklediğini açıklayan bir video paylaştı.

İmamoğlu, videoda, "Nefret o kadar kötü bir duygu ki insanı yakar, yıkar. Ben hayatımda nefret etmedim. Nefreti Beylikdüzün'e hiç yaklaştırmadım, İstanbul'a da yaklaştırmayacağım. En büyük duamdır 'Allah'ım ne olur özümle sözümü bir tut' diye. Bağcılar'daki Rabia, Sultanbeyli'deki Hasan benden hizmet bekliyor. Beni başka bir şey ilgilendirmiyor. 

Çok sevgili yol arkadaşım Mansur Yavaş'a selam göndermek istiyorum. Belediye tecrübenle kalan 18 günde siz sadece Ankara'yı anlatın, biz sadece İstanbul'u anlatalım. Süreç vatandaşın tercihiyle en doğruyu yakalayacaktır. Sizi desketliyorum. Nefretten uzak, sevgi ve barışa yakın bir toplum olmak istiyoruz." dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun "Ne olur dilimizden sevgiyi, sözümüzden saygıyı eksik etmeyelim kıymetli hemşehrilerim. Sabrın sonu da bahardır sevgili Başkanım @mansuryavas06 Ankara ve İstanbul’da yeni bir başlangıca çok az kaldı" notuyla paylaştığı video şöyle:

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları