loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu'ndan sandık görevlileriyle ilgili paylaşım: 31 Mart'ın kahramanları 23 Haziran'da da sandığın güvencesi olacak

Ekrem İmamoğlu'ndan sandık görevlileriyle ilgili paylaşım: 31 Mart'ın kahramanları 23 Haziran'da da sandığın güvencesi olacak
Tarih: 22.06.2019 - 12:23
Kategori: Gündem

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, "31 Mart'ın kahramanları olan sandık görevlilerimiz 23 Haziran'da da sandığın güvencesi olacak. Sandığa atılan her oya yine sahip çıkacağız" dedi.

Ekrem İmamoğlu, yarın yapılacak İBB Başkanlığı seçimi öncesi sandık görevlileri için bir video mesaj paylaştı. İmamoğlu mesajında, "Şimdi işimiz daha zor. Karşımızdakilerin neler yapabileceklerini  tahmin bile edemiyoruz. Ancak sizlere olan inancım ve güvenim sonsuz" şeklinde konuştu.

Twitter hesabından paylaşım yapan İmamoğu, "31 Mart'ın kahramanları olan sandık görevlilerimiz 23 Haziran'da da sandığın güvencesi olacak. Sandığa atılan her oya yine sahip çıkacağız. Tüm süreci sonuna kadar titizlikle takip edeceğiiz" ifadelerini kullandı. 

Ekrem İmamoğlu, sandık görevlileri için paylaştığı videoda şunları dile getirdi:

"Değerli sandık görevlisi arkadaşlarım, 31 Mart destanını sizin sayenizde yazdık. Siz olmasaydınız seçim güvenliği diye bir şey olamazdı. Sizler demokrasinin gerçek kahramanlarısınız. Sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Şimdi işimiz daha zor. Karşımızdakilerin neler yapabileceklerini  tahmin bile edemiyoruz. Ancak sizlere olan inancım ve güvenim sonsuz. 23 Haziran'da da oy verme ve sayım sürecinin kanunlara uygun olmasını sağlayacağız. Islak imzalı tutanakları titizlikle takip edeceğiz. Her aşamanın kanunlara uygun olduğundan emin olacağız. Biliyorum 31 Mart'ın kahramanları 23 Haziran'da da sandığın güvencesi olacak. Her şey çok güzel olacak."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları