loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu'nu programına çağıran Turgay Güler söz hakkı vermedi, AKP'liler bile tepki gösterdi

Ekrem İmamoğlu'nu programına çağıran Turgay Güler söz hakkı vermedi, AKP'liler bile tepki gösterdi
Tarih: 20.03.2019 - 09:15
Kategori: Gündem

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ülke TV'de Turgay Güler'in programına katıldı. Güler, İstanbul sorunları yerine program boyunca İmamoğlu'na PKK ile ilgili sorular sordu. Güler'in provokasyonu AKP'lilerin de tepkisini çekti....

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ülke TV'de Turgay Güler'in sorduğu Sıradışı programına konuk oldu. Güler, program boyunca İmamoğlu'nu PKK ile ilgili sorular sorarak prvoke etmeye çalıştı. Ekrem İmamoğlu Güler'e '50 dakika terör örgütünün propagandasını yaptın' dedi.

Güler, İmamoğlu'na "Her ne kadar siz HDP ile ittifakımız yok deseniz de siz sokakta yürürken de size yöneltilen en büyük eleştirilerden biri bu. Gördüğümüz, duyduğumuz, yaşadığımız, şahit olduğumuz, tanık olduğumuz bir çok olay var ki HDP ile açık ittifaktasınız. HDP İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde niçin aday çıkarmadı sizce?" sorusunu sordu.

İmamoğlu ise "CHP’nin sadece İYİ Parti’yle ittifakı var. Başka bir partiyle ittifakı yok. Ben İstanbul’da başkan olacaksam İstanbul’da her siyasi partinin oyuna talibim dedim" karşılığını verdi.

Ekrem İmamoğlu, sürekli sözünü kesen Turgay Güler'e programın sonunda "Birine yaranacaksan devam et" dedi.

Güler'in provokatif tavrı tepki çekerken, AKP'liler dahi Güler'i eleştirdi.

Tepkilerden bazıları şöyle:

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları