loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu’nun 'canlı yayın' çağrısına Binali Yıldırım’dan yeşil ışık

Ekrem İmamoğlu’nun 'canlı yayın' çağrısına Binali Yıldırım’dan yeşil ışık
Tarih: 25.05.2019 - 08:59
Kategori: Gündem

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında günlerdir devam eden canlı yayın atışmasına Yıldırım'dan olumlu yanıt geldi. Yıldırım, 'İmamoğlu ile canlı yayına çıkacak mısınız?' sorusuna "daha önce de söylemiştim olabilir demiştim" diye yanıt verdi.

Binali Yıldırım Cuma namazını Beyoğlu Arap Camii’nde kıldı. Cuma namazı çıkışında Arap Cami Mahalle Muhtarlığı’na giden Yıldırım, mahallenin tarihine ilişkin bilgiler aldı. Daha sonra esnafla tokalaşan Yıldırım, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu önceki gün katıldığı Uğur Dündar’ın Halk Arenası programında Binali Yıldırım’a beraber canlı yayına çıkma çağrısında bulunmuştu.

İmamoğlu’nun çağrısına yanıt veren Yıldırım, “Ben cevabını verdim, duymamış mı? Olabilir dedim. Tarih konuşulur kararlaştırılır. Tek başıma olmaz, ikimiz beraber yapmamız lazım” dedi. Yıldırım, “Düşündüğünüz bir tarih var mı?” sorusuna ise “Onlar konuşulur kararlaştırılır. Tek başıma olmaz. İkimiz beraber yapmamız lazım” diye yanıt verdi. Canlı yayına beraber çıkmak için İmamoğlu ile görüşebileceğini söyleyen Yıldırım, “Gerekirse olur tabi. Neden olmasın? Daha günümüz var” diye konuştu. Hareket halinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım’ın durması istenince de “Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları