loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu'nun icraatını seçim vaadi olarak 'müjdeleyen' Binali Yıldırım bu defa da su indirimini sahiplendi!

Ekrem İmamoğlu'nun icraatını seçim vaadi olarak 'müjdeleyen' Binali Yıldırım bu defa da su indirimini sahiplendi!
Tarih: 16.05.2019 - 09:10
Kategori: Gündem

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçimden önce yapılamayacağını söylediği su indirimini, İBB Meclisi'nden geçtikten sonra sahiplendi.

Binali Yıldırım, son bir hafta içinde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla alay konusu olmuştu. Yıldırım, dün İBB Meclisi'nden geçen su indirimi kararının ardından Twitter hesabından bunu da sahiplenen bir paylaşım yaptı.

Yıldırım, "Görevde olduğu süre boyunca sözlerini yerine getirmek yerine veri çalmayla, musakka-antrikot muhabbetiyle uğraşanların sebep olduğu arızalar gideriliyor. AK Parti'nin teklifiyle 2 gün içinde hayata geçen bu yeniliklerin inşallah devamı gelecek" ifadelerini kullandı.

25 yıldır İstanbul'u mevcut iktidar kadroları yönetirken Yıldırım'ın 18 günlük başkanlığı için Ekrem İmamoğlu'nu suçlaması alay konusu oldu.  

Yıldırım geçtiğimiz günlerde İmamoğlu'nun 18 günlük icraatını 23 Haziran seçimi için seçim vaadi olarak 'müjdelemiş'ti. Erzincan Refahiye doğumlu olan Yıldırım, Twitter hesabından İstanbul doğuml olduğunu paylaşmıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları