loading
close
SON DAKİKALAR

Elano'nun gözü Milli Takım'da

Elano'nun gözü Milli Takım'da
Tarih: 13.02.2012 - 00:25
Kategori: Spor

Galatasaray'ın eski futbolcularından Brezilyalı Elano, inişli çıkışlı bir sezon geçirdiğini ve Brezilya Milli Takımı'nın kendisi için henüz bitmediğini söyledi

Galatasaray’dan geçen kasım ayında Santos’a transfer olan 30 yaşındaki Elano, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) internet sitesinde yer alan açıklamasında, "2001’de inişler, çıkışlar yaşadım. Sao

Paolo Eyalet Ligi’nde gol kralı oldum ve takımın Libertadores Kupası’nı kazanmasına yardım ettim, sonra sorunlar ortaya çıktı" ifadesini kullandı. 

Sorunlardan kastının geçirdiği sakatlıklar ve Brezilya’nın Copa America’dan elenmesi olduğunu vurgulayan Elano, 2012’de sorun yaşamak istemediğini dile getirdi.

Brezilya, geçen temmuz ayında, Copa America’nın çeyrek finalinde Paraguay’a penaltılarla 2-0 yenilerek elenmiş, Elano da, Brezilya’da penaltı kaçıran 4 futbolcu arasında yer almıştı.

"Santos’da form tutarsam, Brezilya Milli Takımı’nda oynayacak duruma gelirim" diyen Elano, "Brezilya için elimden geleni yaptım. Tek bir hata nedeniyle takımdan kesilmeyi hak etmiyorum.

Takım olarak hata yaptık, tek hatalı ben değildim. O hatanın uluslararası kariyerime son vermesine izin vermeyeceğim" dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları