loading
close
SON DAKİKALAR

Elitaş’ın sözleri için ''vızıltı'' dedi.

Elitaş’ın sözleri için ''vızıltı'' dedi.
Tarih: 03.06.2012 - 17:36
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'tan AKP Milletvekili Mustafa Elitaş'a cevap...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak: "Biz CHP olarak ülkenin en önemli sorununun çözümü konusunda bir irade ortaya koyarken, AKP'li Elitaş seviyesini ortaya koymaktadır." dedi

"AKP'nin sorunları çözmek yerine, seviyesiz üsluplarla sorunları çözümsüzlüğe mahkum etmeye çalıştığını" belirten Genel Başkan Yardımcısı Toprak yazılı bir açıklama yaparak şunları söyledi;

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkenin en önemli sorunlarından birini çözümü için yöntem önerisinde bulunduk. TBMM içinde ve TBMM dışında iki ayrı komisyon kurulması önerisi getirdik ve hiçbir şart ya da koşul öne sürmedik.

Bu denli demokratik, çağdaş ve uygar bir girişimde bulunduğumuz halde AKP tarafından verilen tepki onların düzeyini, seviyesini ve CHP'nin düzeyine ulaşmaları için gereken uzun mesafeyi ortaya koymaktadır. 

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın partimiz ve genel başkanımız için sergilediği üslubu milletimizin takdirine bırakıyor ve şu önemli uyarıyı bir kez daha yapma gereği duyuyoruz. Bu millet ve ülke daha düzeyli bir yönetimi hak etmektedir. Bu seviyesiz üslup bu milleti yönetenlere yakışmamaktadır.

Yıllardır 'analar ağlamasın' diye içi boş açılımlarla milleti oyalayanlar şimdi sorunun çözümü için gösterdiğimiz çabadan rahatsız olmaktadırlar.

Çünkü onlar için önemli olan kanın, gözyaşının dinmesi değil, iktidarlarının sürmesidir. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkenin en önemli sorununun çözümü konusunda bir irade ortaya koyarken AKP'li Elitaş ise seviyesini ortaya koymaktadır. 

Bütün bu seviyesizliğe rağmen CHP olarak ülkenin her sorunu konusunda somut çözümler üretmeye, siyasi partilerle uzlaşma zemini yaratmaya ve diyalog kapılarını her zaman açık tutmaya kararlıyız. 

Aslolan bir partinin iktidarı değil, bir milletin, halkın ve ülkenin birliği, kardeşliği, barışı ve huzurudur. Bizler bu büyük amaç için çabalarken Mustafa Elitaş gibilerin sözleri bizler için sadece bir vızıltıdır."


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları