loading
close
SON DAKİKALAR

Emin Çapa: Ülkenin çiftlik gibi yönetilmesinden kaynaklı yolsuzluk olmasa ülke bu krizi yaşamazdı

Emin Çapa: Ülkenin çiftlik gibi yönetilmesinden kaynaklı yolsuzluk olmasa ülke bu krizi yaşamazdı
Tarih: 06.09.2019 - 13:19
Kategori: Ekonomi

Ekonomist Emin Çapa, Yenikapı'da sergilenen İBB'ye ait ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce araca ilişkin yorumda bulunarak "Yanikapı'da minicik bir parçasını gördüğümüz, ülkenin çiftlik gibi yönetilmesi kaynaklı yolsuzluk/israf olmasa ülke bu krizi yaşamazdı" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) AKP döneminde usulsüzce kiralanan yüzlerce araca bir tepki de ekonomi uzmanı Emin Çapa'dan geldi. Emin Çapa sosyal medya hesabından ülkenin çiftlik gibi yönetildiğinden dolayı ekonomik kriz yaşadığını belirtti. 

Emin Çapa TÜİK'in veirlerine dayanarak yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Yenikapı'daki "Yenikapı'daki "AKP israf sergisi" gündemdeyken ben de halkın durumunu yazayım. Ekonomik kriz nedeniyle, Temmuz ayında trafiğe çıkan araç sayısı % 30 azaldı. Ocak-Temmuz'da azalma % 39,9 oldu.

Yanikapı'da minicik bir parçasını gördüğümüz, ülkenin çiftlik gibi yönetilmesi kaynaklı yolsuzluk/israf olmasa ülke bu krizi yaşamazdı. Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı. Ocak-Temmuz 2017 730.011 Ocak-Temmuz 2018 633.478 Ocak-Temmuz 2019 380.834"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları