loading
close
SON DAKİKALAR

'Emre ile birbirimizi evin içinde özlüyoruz'

'Emre ile birbirimizi evin içinde özlüyoruz'
Tarih: 11.02.2012 - 20:05
Kategori: Magazin

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un ilk çocukları Kuzey 2 yaşında. İkinci çocukları da martta gelecek

5 aylık hamile ama son derece ince ve fit görünüyor. İkinci çocuğu daha sakin bekliyor, gün saymıyorlarmış. Çağla küçük bir de sır veriyor; Emre Altuğ çok istediği için kız doğurana kadar çocuk yapmaya devam edeceklermiş...

Kaç aylık oldu?

Geçen hamileliğimde gün sayıyordum. Bunu hiç saymıyorum. Sayılı vakit çabuk geçer derler ama saymayınca daha hızlı geçiyor. Büyük ihtimalle 5 aylık oldu.

Normal doğum mu olacak?

İlki normal doğum oldu; bu da Allah nasip ederse normal doğum olacak. İkinci normal doğum olursa daha erken gelirmiş. Martın 10’u gibi bekliyoruz.

Erkek olsun, burcu şu olsun diye hesaplar yaptınız mı?

Yapmadık. Evlat; burcu, cinsiyeti önemli değil. Bu da erkek olacak ama Emre kız istiyor. O yüzden kız yapana kadar devam... Bayağı bir uğraşacağız! Emre’nin tarafında hep 2 erkek doğmuş. Üçüncüyü yapan olmadığı için biz denemeyi düşünüyoruz.

Vücuduyla para kazanan birisiniz. Gerçi vücudunuz hiç bozulmuyor ama bu konuda hiç çekinceniz olmuyor mu?

Hayır. Sadece mankenlik yapıyor olsaydım bile para kazanmak için hayatımda böyle bir şeyi ıskalamak istemezdim. Vücudumun bozulması hiçbir zaman tasam olmadı. Şu anda televizyonda yaptığım iş sunuculuk, hamilelik buna engel olmuyor. Birçok kişi hamile olarak ekrandaki işine devam etti: Esra Erol, Ebru Şallı... Ayrıca artık mankenlik ne kadar yapılıyor ki ben incecik olayım. Zaten hiçbir zaman formumu korumak, incecik olayım, kilo almayayım, 36 değil de 38 olursam defileye çıkamam gibi derdim olmadı. Zaten defilelerde elbiseler vücudumuza göre ayarlanıyor.

Ama zaten çok yermişsiniz ve kilo almazmışsınız! 

Bayağı yerim. Beni sürekli bir şeyler yerken görebilirsiniz. Çok saçma sapan şeyler yerken de görebilirsiniz. Görseniz “Ya bu kadın nasıl bunları yiyor da böyle kalıyor?” dersiniz. Geçen gün eşimle bir açılışa gitmiştik; çok da açtım, bir tabak makarna, ardından iki dilim pizza yedim. Üzerine de çikolatalı fındık ezmesi sürülmüş iki dilim tatlı. Tabii bu sürekli olan bir şey değil. O benim çıldırma anımdı. Genelde o makarnayı yerim ama yanında salata, yoğurt yerim, meyve suyu içerim. Hayatım boyunca spor yaptığım için metabolizmam iyi çalışıyor, bu yüzden kilo almıyorum. Şu an hamilelik dolayısıyla tabii ki alıyorum ama yediklerimi benim yerime başkası yeseydi bayağı kilolu olurdu.

Hem Kuzey için, hem de yeni gelecek bebek için eşiniz Emre Altuğ ve siz nelerden vazgeçiyorsunuz? 

İkimiz de aslında birçok şeyden vazgeçmeme kararı almıştık. Birbirimizden, birbirimizle paylaştığımız şeylerden, kendi özel zevklerimizden vazgeçmemeyi çok istiyorduk. Vazgeçmek zorunda kaldık demeyeyim; zaman zaman erteliyoruz sadece bunları.

Mesela neler yapıyorsunuz?

Mesela ben hamileyim, evde kendimi daha iyi hissediyorsam ve o arkadaşlarıyla çıkmak istiyorsa, eve döndüğünde enerjisi daha iyi olacaksa bunu yapmalı. Ben hamile olduğum için ya da Kuzey için bunu ertelememeli. Aynı şey benim için de geçerli. Ben sizinle röportaja geldim, Kuzey’den ayrı kalmak da istemiyorum, birlikte geldik. Şimdi o Bebek Parkı’nda annemle, röportajımız bitince alacağım, birlikte vakit geçireceğiz, bir alışveriş merkezine götüreceğim, orada oyun salonuna gireceğiz, sonra ona birşeyler alacağız. Bütün vaktimi onunla geçirmeyi seviyorum ama kendi işimden ve özel zevklerimden de vazgeçmek istemiyorum. Not aldım; buradan sonra alışveriş merkezinden kendime makyaj malzemeleri, Emre’ye de bir sabahlık alacağım...

Evde sabahlıkla mı dolaşıyorsunuz?

Evde sabahlık giymeyi seviyoruz, rahat ediyoruz.

Emre Bey’in alışverişini siz mi yaparsınız?

Hayır, aksesuar tarzı şeyler alırım ama genel alışverişini kendisi ya da beraber yaparız.

Nasıl bir anne baba oldunuz? 

Çok ilgili bir anne babayız. Emre de çok ilgili.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları