loading
close
SON DAKİKALAR

Emre ile oynayacağı için mutlu

Emre ile oynayacağı için mutlu
Tarih: 19.06.2012 - 13:38
Kategori: Spor

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Emre Belözoğlu ile aynı takımda oynayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi...

Arda Turan, kız arkadaşı Sinem Kobal ile İtalya'nın İzmir Konsolosu İgor Di Bernardini'yi ziyaret etti.

Futbolu yakından takip eden ve koyu bir Lazio taraftarı olan Konsolos Bernardini'nin, Arda'ya Lazio'ya gelmesi teklifi gülüşmelere neden oldu. Yıldız oyuncu da Avrupa Şampiyonası'nda İtalya'ya başarılar diledi ve 14 numaralı milli takım formasını Bernardini'ye hediye etti.

Ziyaretin ardından milli oyuncu, İzmir'e tatil için geldiğini, Çeşme'ye geçmeden önce de Bernardini'yi ziyaret ettiğini söyledi.

Arda Turan, tatilinin ardından 4 Temmuz'da takımının çalışmalarına katılmak üzere Madrid'e gideceğini belirtti.


Atletico Madrid'de bu yıl ikinci sezonunu oynayacak Arda, bu yıl elinden geleni daha fazla yaparak iyi bir performans göstermeye çalışacağını ifade etti.

Arda Turan, ''Emre (Belözoğlu) ağabey ile aynı takımda oynayacağım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Her şey çok daha iyi olacak'' diye konuştu.

Arda'nın ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade eden Konsolos Bernardini de Turan'ın çok sempatik ve sıcakkanlı bir insan olduğunu ve keyifli bir sohbet yaptıklarını söyledi.

Bernardini, İtalya'nın Avrupa şampiyonu olması halinde konsoloslukta parti vereceğini sözlerine ekledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları