loading
close
SON DAKİKALAR

En iyi MW3 alternatifleri!

En iyi MW3 alternatifleri!
Tarih: 12.02.2012 - 12:46
Kategori: Bilim & Teknoloji

Call of Duty: Modern Warfare'i beğenmeyenlerden misiniz? İşte size en iyi 6 alternatif!

Her sene yayınlanan Call of Duty ile yetinemeyenler için birçok alternatif var. Eğer Call of Duty: Modern Warfare 3 için iyi bir alternatif arıyorsanız veya kısacası onu sevmiyorsanız işte sizin için seçtiğimiz, farklı platformlarda oynayabileceğiniz sağlam seçenekler:

Battlefield 3

Battlefield serileri, araçları, gelişmiş silahları ve daha geniş çarpışma alanları ile her zaman Call of Duty'nin yolunda bir diken olmuştur. Battlefield 3aynı zamanda daha geniş bir oyun modu yelpazesine de sahip.

Bu seneki Battlefield'ın, ana rakibini taklit etmeye çalıştığına dair eleştiriler bulunuyor. Ancak eleştirilere rağmen Battlefield, tek oyunculu ve çok oyunculu modlarıyla eşsiz bir oyun stiline sahip. Oyunun çoklu oyun modlarında takım ruhunu size daha çok hissettirdiği reddedilemeyecek bir gerçek. 
Golden Eye 007 Reloaded

Belirli bir yaşın üzerindeki okurlarımız N64 klasiğini bilirler. Bu son James Bond oyunu ise orinalinin yenilenmiş grafikler ve yeni seviyelerle elden geçirilmiş bir hali. Oyunun odak noktası, tek oyunculu moddan ziyade çok oyunculu aksiyon.

Resistance 3

Playstation'ın Halo'ya cevabı olan Resistance, uzaylı düşmanları ve hayal gücünün sınırlarını zorlayan silahları ile muhteşem bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunun üçüncü sürümü ile yıkıcı silahların sayısı artıyor, Brawler gibi daha güçlü düşmanlar karşımıza çıkıyor, fantastik aksiyon sahneleri ekleniyor. Oyunun en iyi tarafı ise şüphesiz birçok yeni harita ile gelen çoklu oyuncu modu. 

Modern Combat: Black Pegasus

Mobil cihazlar, FPS oyunularında konsollar karşısında büyük bir iddiaya sahip değiller. Modern Combat: Black Pegasus, birçok konsol oyunundaki mekanikleri ve oynanışı örnek alıyor. Üç karakteri yöneterek görevinizini mümkün olduğunca çabuk tamamlamanız gerekiyor.

Oyun Wi-Fi üzerinde 10 kişiyi destekliyor, capture the flag, team deatchmach ve domination oyun modlarıyla farklı deneyimler yaşatıyor. 15 farklı silaha sahip oyun, tabletler ve akıllı ceplerde vazgeçilmezlerden biri.


Metroid Prime 3 Corruption

Wii'de silahınızı birinize doğrultup ateş etmek istiyorsanız, çok sayıda alternatifiniz bulunmuyor. Wii, çok fazla FPS seçeneği sunmasa da birkaç iyi alternatife sahip ve Metroid Prime 3 Corruption bunun en iyi örneklerinden.

Oyundaki alanların sizi etkileyen atmosferi, iyi bulmaca çözme mekanikleri ve "boss" dövüşleri, onu konsolda rastlayabileceğiniz en iyi FPS'lerden biri yapıyor. 

Halo Reach

Halo Reach, yıllar önce ortaya sürülen orijinal Halo'nun güçlü bir takipçisi. İnanılmaz bir oyun deneyimi, muhteşem grafikler ve çok sağlam bir hikaye sizi Halo Reach'de bekliyor olacak.

Halo 3'ün çoklu oyuncu modunu ödüle layık kılan tüm mekanikleri üzerinde barındıran Halo Reach, oyunu taze tutmak üzere birçok yeni özelliğe de sahip. Jetpack'ler, görünmezlik ve güç kalkanları, çoklu oyuncu modunu daha çeşitli ve daha heyecan verici bir hale getiriyor. Silahlar ilk Halo'dan beri çok fazla değişmese de, buna ihtiyaç duymadıklarını çoğumuz kabul edecektir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları