loading
close
SON DAKİKALAR

En küçük USB disk!

En küçük USB disk!
Tarih: 11.02.2012 - 22:05
Kategori: Bilim & Teknoloji

PNY yeni mikro depolama çözümünü piyasaya sürüyor.

Artırılmış depolama ve hızlı veri transferi sayesinde tablet, netbook ve dizüstü bilgisayarlar için ideal bir üründür.

Attaché Evolutive, mikro boyutlu bir USB diskdir. Bu ürünü, USB konektörü üzerinden taşınabilir bir cihaza takıldığından itibaren neredeyse görünmez bir depolama çözümü gibi çalışıyor! Mikro boyutu sayesinde, bu Attaché Evolutive, tablet, netbook ve dizüstü bilgisayarlar için ideal bir USB depolama çözümüdür.

PNY Attaché Evolutive akıllı bir ürün olup, verileri MicroSD kartta  depolama yapar bu da demek oluyor ki Attaché Evolutive, USB depolama çözümü olarak  görev yapmasının yanı sıra aynı zamanda da microSD adaptörü olarak da çalışır. Daha fazla depolama kapasitesine mi ihtiyacınız var? Sadece MicroSD kartını çıkarın ve başka bir yüksek kapasiteli olanla değiştirin.

Mikro tasarım

Tablet ve netbook'larla çalışırken, boyut çok önemlidir. Bunun bilincinde olarak, PNY, sofistike bir çözüm tasarladı. MicroSD kartın yuvası, USB konektörünün kendisinin altında bulunuyor. Attaché Evolutive takıldığından itibaren, neredeyse kullanıcıya gözüne farkedilmez oluyor.  

Hızlı aktarım
Bu tarzdaki depolama cihazları için aktarım hızlarının önemi göz ardı edilemez. PNY Attaché Evolutive aynı zamanda PNY MicroSDHC kart ile sunuluyor: bu da yazma hızını saniyede12MB’lığa kadar ve  okuma hızını ise saniyede 19MB’lığa kadar artırılmasını sağlar.

Kullanıcılar, bu esnek ve taşınabilir depolama sağlayan MicroSDHC kartlarının çok çeşitleri olan kullanmaya devam edebilir ve kapasitelerini yükseltebilirler.

Fiyat

Attaché Evolutive ürününü, MicroSDHC kartıyla beraber her zamanki PNY bayilerinden bulabilirsiniz.

4 GB       10,49 €

8 GB       16,99 € 

16 GB     32,99 € 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları