loading
close
SON DAKİKALAR

En Son Ne Zaman Mektup Aldınız ?

En Son Ne Zaman Mektup Aldınız ?
Tarih: 11.02.2012 - 18:46
Kategori: Özel Haberler

Sevdiklerinize en son ne zaman kart postaladınız? Cevabını hatırlayamıyorsanız, bu haberimiz tam size göre.

Gelişen teknolojiye yenik düşen mektup ve kart postalama nostaljisini canlandırarak, insanların sevdiklerine kartpostal ve mektup göndererek, sevgilerini dile getirmelerini amaçlayan Kadıköy Belediyesi, mektup "sevgi postaneleri" adıyla stantlar açacak. 

"Söz uçar, yazı kalır" ilkesinden hareketle, kartpostal -mektup yollama ve alma keyfini yeni kuşaklara tattırmak, eskilere ise bu keyfi yeniden yaşatmak için harekete geçen Kadıköy Belediyesi 10-19 Şubat tarihleri arasında 4 ayrı noktada "Sevgi Postaneleri" açıyor. 

Kadıköy Süreyya Operası, Kozyatağı Kültür Merkezi (Kozzy), Caddebostan Kültür Merkezi ile Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal da özel bastırılan kartpostal ve zarflar ile stant açacak olan Kadıköy Belediyesi, Kadıköylülerin yazacağı bu mektup ve kartpostalları ücretsiz olarak sahiplerine ulaştıracak. 

10 Gün süreyle hafta içi saat 13.00 ile 21.00 arasında, Hafta sonun da ise 10.00 ile 21.00 arasında açık kalacak Sevgi Postanelerine bırakılan mektup ve kart postallar her akşam düzenli olarak postalanacak. 

Tarih:
10-19 Şubat 2012 

Yer:
Süreyya Operası Önü, Caddebostan Kültür Merkezi Önü, Kozzy Avm önü, Bağdat Caddesi Şaşkın bakkal.

Saat:
Hafta içi: 13.00 ile 21.00 
Hafta sonu: 10.00 ile 21.00

Rahman Şahin
Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları