loading
close
SON DAKİKALAR

Enerji Bakanı Dönmez'in elektriği kesik değildi iddiasına Kılıçdaroğlu'ndan tepki; 'Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı'

Enerji Bakanı Dönmez'in elektriği kesik değildi iddiasına Kılıçdaroğlu'ndan tepki; 'Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı'
Tarih: 24.04.2022 - 23:49
Kategori: Siyaset

Enerji Bakanı Fatih Dönmez iddia etti; o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız? dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesik değildi iddiasıyla yaptığı paylaşımına büyük tepki:

"Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?

Dün gittiğiniz evde yapılan tespitler ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23.04.2022 itibariyle borcundan dolayı elektriğinin kesik olmadığı tespit edilmiştir."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımında bakanı yalancılıkla suçladı;

"Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!"

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları