loading
close
SON DAKİKALAR

Enerji Bakanı: Her şeyi devletten beklemek doğru olmaz

Enerji Bakanı: Her şeyi devletten beklemek doğru olmaz
Tarih: 25.01.2020 - 15:28
Kategori: Gündem

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Elazığ ve Malatya'da çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan depremle ilgili açıklamalarda bulunarak "Her şeyi devletten beklemek de doğru olmaz" dedi.

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Elazığ ve Malatya'da çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Dönmez, Habertürk TV'de yaptığı açıklamada "Anadolu coğrafyası maalesef deprem bölgesi. Depremle yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Bunun için de gelişmeleri yakın takip etmemiz gerekiyor. Gerek altyapı, gerekse üst yapıların depreme karşı nasıl güvenli hale getirileceği, hasarların nasıl minimize edileceğine ilişkin dünyada çok güzel örnekler var. 2000 yılındaki depremden sonra da zaten Türkiye'deki bir çok standart da gözden geçirildi ve ilave tedbirler alındı. Burada tabii her şeyi devletten beklemek çok doğru olmaz, devlet biraz daha denetleme ve düzenleme anlamında bir misyon üstleniyor ama vatandaşlarımızın da bu konuda gerekli hassasiyeti göstermek suretiyle bu tedbirleri almasında, artırmasında fayda var diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları