loading
close
SON DAKİKALAR

EnerjiSA işçilerinden zam oranına tepki

EnerjiSA işçilerinden zam oranına tepki
Tarih: 09.07.2021 - 11:45
Kategori: Sendika

Nisan sonunda İstanbul Avrupa Yakası'nda başlayan, dün Ankara ve Adana'ya da uzanan işçi eylemlerinin bu sabahki adresi de İstanbul Anadolu Yakası. Kentin Anadolu Yakası'na enerji dağıtım hizmeti veren AYEDAŞ'ta çalışan yüzlerce işçi EnerjiSA'nın Maltepe binası önünde toplandı. ...

TES-İŞ ile enerji dağıtım şirketleri işverenleri arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde işçilerin taleplerinin dile getirilmesi bir yana bir yana resmi enflasyon artışının altında zam oranları istenmesi işçileri isyan noktasına getirdi.

Nisan sonunda İstanbul Avrupa Yakası’nda başlayan, dün Ankara ve Adana’ya da uzanan işçi eylemlerinin bu sabahki adresi de İstanbul Anadolu Yakası. Kentin Anadolu Yakası’na enerji dağıtım hizmeti veren AYEDAŞ’ta çalışan yüzlerce işçi EnerjiSA’nın Maltepe binası önünde toplandı.

TES-İŞ yetkilileri EnerjiSA binasına girince “kapalı kapılar ardında görüşme yapılmasını istemiyoruz” diyen işçiler tepki gösterdi. Enerji işçilerinin tepkisi üzerine TES-İŞ yetkilileri EnerjiSA yetkilileri ile işçi heyeti olmadan görüşme yapmadıklarını belirterek, işçiler arasında belirlenen bir heyetle görüşmeye gitti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları