loading
close
SON DAKİKALAR

Engelli Kız ve Arkadaşı Kayıp

Engelli Kız ve Arkadaşı Kayıp
Tarih: 11.02.2012 - 23:55
Kategori: Yerel

Denizli'de, zihinsel engelli 15 yaşındaki Gülşah Kara, arkadaşı 16 yaşındaki Tuğçe Bacaklı ile gezmek için çıktığı evine bir daha dönmedi.

Boşandığı eşinden olan kızının hayatından endişe ettiğini, gezmeye gittiği arkadaşı Tuğçe’den de haber alınamadığını söyleyen gözü yaşlı anne Armağan Kavsara, yetkililerden yardım istedi.

Denizli’deki 15 Mayıs Mahallesi'nde oturan zihinsel engelli Gülşah Kara, geçen perşembe günü öğlen saatlerinde arkadaşı Tuğçe Bacaklı ile gezmek için annesinden izin alıp dışarı çıktı. Anlama yeteneğinde yüzde 25 oranında engeli olan Gülşah Kara, akşam eve dönmedi. 

Kızının dönmemesi üzerine onu arayan anne Armağan Kavsara, kızının cep telefonunu da kapalı olunca endişeye kapıldı. Kızının gezmeye gittiği arkadaşının ailesini arayan Kavsara, Tuğçe Bacaklı’nın da eve dönmediğini öğrenince polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. Yakınlarını, kızının arkadaş ve ailelerini arayan gözü yaşlı anne, Gülşah Kara’yı bir türlü bulamadı. Cumhuriyet Savcılığı’na da başvuran ev kadını Armağan Kavsara, kızının fotoğraflarını çoğaltıp kentin çeşitli yerlerine astı ve görenlerin kendisini aramasını istedi.

Kızının hayatından endişe duyduğunu söyleyen Armağan Kavsara, "Eşimden ayrıldım, kızımla oturuyoruz. Arkadaşıyla dolaşmak için çıktı, bir daha eve dönmedi. Kızımın zihinsel engeli var. Kim ne derse onu yapar. İki gündür aramadığım yer kalmadı. Cep telefonu kapalı, ulaşamıyorum. Hayatından endişe ediyorum. Arkadaşı da evine dönmemiş. Kızımı gören veya yerini bilenler, insanlık adına polise bildirsin. Perşembe gününden bu yana hayat zehir oldu. Lütfen yektililer de yardım etsin" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları