loading
close
SON DAKİKALAR

Engelliler ve aileleri doyasıya eğlendi

Engelliler ve aileleri doyasıya eğlendi
Tarih: 11.02.2012 - 23:35
Kategori: Özel Haberler

3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen eğlencede Silivri’deki engelli bireyler ve aileleri, gönüllerince eğlenerek stres attı.

Silivri Belediyesi geleneksel hale getirdiği Engelliler Haftası kutlama programını bu yıl da gerçekleştirdi. Önceki gün Silivri New Center Alışveriş Merkezi’nde bulunan Ünsal Düğün Salonu’nda düzenlenen Engelliler Günü programında, engelli bireyler ve aileleri gönüllerince eğlendi. Kutlama programına yaklaşık bin kişi katıldı.

Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Sosyolog Gökhan Yağmuroğlu’nun açılış konuşmasını yaparak misafirleri karşıladığı programda, EYKOM çalışanı Şirin Sobacıoğlu engelli bir çocuktan gelen mektubu okurken, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir de bir konuşma yaparak, Silivri Belediyesi tarafından engelli bireylere verilen önem ve bugüne kadar yapılan çalışmalardan bahsetti. Silivri Belediyesi EYKOM öğrencisi Enes Onur, Nurcan Almaz, Yasin Karaca ve Gülay Doğu’nun şiirler okuduğu programda, Mehmet Aslan Akdeniz, tüm engelli çocuklar adına annesine mektubunu okurken, Anne Zeynep Akdeniz de yine tüm engelli anneleri adına konuşma yaptı.



Silivri Belediyesi Kültür Merkezi öğrencilerinin gitar dinletisi eşliğinde şarkılar seslendirmesinin ardından fasıl dinletisi ile devam eden programda, ana sponsor olarak Superfresh firması çeşitli ikramlarda bulundu. Program, engelli çocukların ve ailelerinin pistte gönüllerince eğlenerek stres atmasıyla son buldu.



Engelliler Günü programına katılan Farklı Gelişen Bireyler Derneği Başkanı Gülten Kurt, bir konuşma yaparak Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran çalışmaları için teşekkür etti. Kurt, Işıklar’a vermek üzere hazırlattığı teşekkür plaketi ve çiçeği Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir’e takdim etti.  




ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları