loading
close
SON DAKİKALAR

Ercan Yazgan son yolculuğuna uğurlandı

Ercan Yazgan son yolculuğuna uğurlandı
Tarih: 10.03.2018 - 17:47
Kategori: Yaşam

Usta oyuncu Ercan Yazgan son yolculuğuna uğurlandı. Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Yazgan'ın çok sayıda meslektaşı katıldı.

Geçtiğimiz hafta felç geçirerek hastaneye kaldırılan 71 yaşındaki usta oyuncu Ercan Yazgan hayatını kaybetti. Bizimkiler dizisinde 'Kapıcı Cafer', Kaygısızlar dizisinde 'Memnun' karakteriyle sevenlerinin gönlünde taht kuran usta sanatçı için Üsküdar Şakirin Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Ercan Yazgan'ın cenazesi namazdan önce cami avlusuna getirildi. Yazgan'ın tabutunun üzerine Fenerbahçe bayrağının konulduğu görülürken, cenaze törenine ailesi, sevenleri ve meslektaşları katıldı. Ercan Yazgan'ın oğlu Can Yazgan da cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Ercan Yazgan'ın oğlu Can Yazgan, "Beyninin pıhtı atması sonucu komplikasyonlar oluştu. O şekilde kendisini kaybettik" ifadelerini kaydetti.

Ercan Yazgan'la en son geçtiğimiz yıl görüştüklerini ifade eden oyuncu Ferdi Akarnur da, "Bir kafede oturduk, sohbet etik. İyiydi, bir şeyi yoktu. Ayın birinde telefonla görüştüm, kendisiyle görüştüm, hastanedeydi" dedi.

Bizimkiler dizisinde Ercan Yazgan'la birlikte oynayan Ali Uyandıran ise, "Çok hüzünlüyüz. Uzun yıllar beraber çalışmışlığın ötesinde bir dostluk yaşadık" şeklinde konuştu.

Tiyatrocu Süheyl Uygur da, "Bizim çocukluğumuz. Çok üzüldüm. Türk tiyatrosunda çok güzel eserler bıraktı. Nurlar içinde yatsın" dedi.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları