loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Biz gençlerimizi harflerle tanımlayanların fersah fersah ötesinde bir vizyona sahip olduğunu gayet iyi biliyoruz

Erdoğan: Biz gençlerimizi harflerle tanımlayanların fersah fersah ötesinde bir vizyona sahip olduğunu gayet iyi biliyoruz
Tarih: 25.09.2021 - 15:14
Kategori: Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST 2021'de konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
"Bu yıl dördüncüsü düzenlenen TEKNOFEST'in ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
TEKNOFEST sadece evlatlarımızı dünyanın en modern teknolojilerle tanıştırmıyor, onları birlikte iş yapmayı da aşılıyor. Varsın birileri bizim gençlerimizi tanımak yerine sizleri harflerle kategorilere ayırarak tanımaya çalışsın. Varsın birileri bu ülkenin gençlerine vizyon ve ufuk çizmek yerine gençlerimizi kısır gündemlerine alet etmeye çalışsın. Varsın birileri hiçbir ayrım yapmadan bu ülkenin gençlerini kucaklamak yerine siyasi ikballeri ve hırsları uğruna kutuplaştırmanın peşine düşsün. Biz gençlerimize inanıyoruz. Biz gençlerimizi harflerle tanımlayanların fersah fersah ötesinde bir karaktere, bir vizyona sahip olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bugün burada dünyanın seyrini değiştirecek olan uzay yolcularını, bilim insanlarını, pilotları, mühendisleri evet karşımda fizikçileri görüyorum. Bugün burada ülkemizi güvenle huzurla teslim edeceğimiz pırlanta gibi bir gençlik görüyorum.

Biz bugünü özellikle kurtarmak için değil büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmenin derdindeyiz. Bunun yolu da öncelikle nitelikli bir insan kaynağına sahip olmaktan, insana yatırım yapmaktan geçiyor. İşte bu insanlar karşımda. Bu gençler karşımda.

-Sevgili gençler aynı gökte uçsalar dahi karganın dünyası başka şahinin dünyası başkadır.

-40 yıllık siyasi hayatı çetin mücadelelerle dolu bir büyüğünüz olarak sizlere şu gerçekleri hatırlatmak istiyorum. Size 'yapamazsınız, başaramazsınız' diye üst perdeden ahkam kesenlerin sözlerine asla kulak asmayın. Heyecanınızı anlamayanlara, yeteneğinizi küçümseyenlere, sizi kafalarındaki dar kalıplara hapsetmeye çalışanlara asla prim vermeyin. Kendi başarısızlıklarına sizi ortak etmelerine kesinlikle rıza göstermeyin."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları