loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'askıda ekmek' tepkisi: Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye'de var mı?

Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'askıda ekmek' tepkisi: Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye'de var mı?
Tarih: 28.10.2020 - 15:04
Kategori: Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye'de var mı? Buna inanıyor musunuz?" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrası Meclis'te gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

MHP'nin askıda ekmek kampanyasıyla birlikte muhalefet ekonomiye ilişkin eleştiriler yöneltirken, Erdoğan da geçtiğimiz günlerde il kongresi için gittiği Malatya'da yaptığı gezi sırasında otobüsünün önüne gelen servisçilerin 'Evimize ekmek götüremiyoruz' şikayetiyle karşılamış, "Bu biraz abartılı geldi bana" demişti.

Erdoğan grup toplantısının ardından bir gazetecinin sorusu üzerine Bahçeli'nin askıda ekmek kampanyasına tepki gösterdi. Erdoğan, "Bırakın Allah'ınız severseniz. Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye'de var mı? Buna inanıyor musunuz? Elhamdülillah, bugün asgari ücretiyle, maaşıyla, her şeyiyle birçok ülkeyi geride bırakmış bir Türkiye var. Büyüme oranına bakıyorsun, şu anda dünyada hamdolsun en iyi noktada olan bir ülkeyiz. IMF'in, OECD'nin ölçeklerine bakıyorsun, en iyi konumda olan ülke konumundayız ama bunlar hesap kitap bilmiyor" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları