loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan, Bursa’da gençlerle buluştu seçim tarihi için; 'biz kararımızı inşallah Mart ayının 10'unda açıklayacağız'

Erdoğan, Bursa’da gençlerle buluştu seçim tarihi için; 'biz kararımızı inşallah Mart ayının 10'unda açıklayacağız'
Tarih: 23.01.2023 - 10:55
Kategori: Gündem

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa programı kapsamında gençlerle bir araya geldi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da Gençlerle buluştu.

(Bir Öğrenci Erdoğan'a seçim tarihini sordu) Cumhurbaşkanım seçim tarihi olarak 14 Mayıs'ı işaret gösterdiniz bunu kesin gözüyle bakabilir miyiz" diye sordu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan soruya şu yanıtı verdi;

"Birileri hedef saptırmaya gayret ediyor. Bu şimdi bir erken seçim falan değil seçimi öne almak. Yapılan bu ve bir diğer adım olarak da biz burada aslında bir güncelleme yaptık. Bu güncelleme ile birlikte bu adımı attık.

Cumhur ittifakı olarak da Devlet beyle bu görüşmelerimizi yaparak dedik ki zaman kaybına tahammül yok. Bunun için bütün öyle incelemeler yaptık ki herkesin yaz tatili ile ilgili durumları tutun ondan sonra Karadeniz'de çaydı fındıktı vesaire bütün bunların gidişlerini tutun bütün değerlendirmeleri yaparak herhangi bir sıkıntıya KPSS sınavlarıydı vesaire tüm bu ayrıntıları masaya yatırdık ve adımı da buna göre atalım dedik. Hele hele tabii öğrencilerimizin durumları bizim için çok önemli bu adımı da atarak kararı buna göre verdik.

Ama resmi olarak Cumhurbaşkanının burada bir yetkisi var o da biliyorsunuz Mart 10. 10 Mart'ta cumhurbaşkanı olarak biz bu yetkimizi kullanacağız ve ondan sonra 60 gün süre var. O süreyi de kim değerlendirecek Yüksek Seçim Kurulu ama biz kararımızı inşallah Mart ayının 10'unda açıklayacağız."

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip; "Bursa’da bir kez daha gördük ki gençlerimizle bir araya geldikçe, onların sevgisine, enerjisine, coşkusuna, vizyonunuza şahit oldukça geleceğimize daha büyük bir umutla bakıyoruz. Teşekkürler gençler."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları