loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan Erden yeniden İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanlığına seçildi

Erdoğan Erden yeniden İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanlığına seçildi
Tarih: 26.02.2024 - 00:31
Kategori: Yurt

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği 25 Şubat 2024 Pazar günü olağan genel kurulunu yaptı. Mevcut başkan Erdoğan Erden beyaz liste ile yarıştı. Beyaz liste 450 oy alırken rakibi yeşil liste adayı Avukat Gökhan Cömert 228 oy aldı.

İstanbul Anadaolu Yakası Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, derneğin genel merkezinde 25 Şubat 2024 Pazar günü olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Erdoğan Erden ile Avukat Gökhan Cömert yarıştı. Erdoğan Erden seçimi kazandı ve yeniden başkanlığa seçildi.

Yeniden İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği başkanlığına seçilen Erdoğen Erden www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada;

"Katılım sağlayan haziruna ve tüm misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız. Kaybeden yok, Kazanan hepimiziz. Kazanan Birlik beraberlik. Derneğimiz bu güne kadar vatandaşlarımızın ve ülkemizin tüm sorunlarına duyarlı çalışmalar yaptı. Daha etkin çalışmalarla her yerde olacağız. Üyelerimizle birlikte yöneteceğiz. Seçim öncesi üyelerimize bir mektup yazarak önerileri ve eleştirilerini bekelediğimi yazmıştım. Üyelerimizi birlikte daha güçlü olmak için bekliyorum. Bana yeniden bu görevi veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları