loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Kilis'e yapılan saldırı kabul edilebilir değil, cevabını misliyle verdik

Erdoğan: Kilis'e yapılan saldırı kabul edilebilir değil, cevabını misliyle verdik
Tarih: 19.03.2021 - 14:20
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazını kıldığı, Üsküdar'daki Kerem Aydınlar Camii çıkışı açıklama yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"(Biden'dan Putin'e katil suçlaması) Bir devlet başkanının kalkıp Rusya gibi bir devlet başkanına böyle bir ifadeyi kullanması gerçekten kabul edilebilir, yenilir yutulur bir ifade değildir. Ve bana göre de Sayın Putin gerçekten çok çok akıllıca, çok şık bir cevap vermek suretiyle de gereğini yapmıştır."

Şu anda bildiğiniz gibi Avrupa Birliği’nin daha önce dedikodusu çok yapılan yaptırımlar ile ilgili konuyu askıya aldı diye bazı yeni gelişmeler var. Biz tabi bu sürece yönelik şu anda başta Doğu Akdeniz olmak üzere bütün bunları ele almak suretiyle bir NATO ülkesi olan Türkiye’nin Avrupa Birliği'nden beklentilerini ve bunun yanında da tabi Avrupa Birliği ile ilgili olarak gerek Gümrük Birliği gerek vize konusu buna benzer birçok konular var ki bunları tekrar karşılıklı olarak değerlendirme fırsatını bulacağız. 
 
(PKK/YPG roketli saldırısı) Bu biliyorsunuz son bir hafta 10 gün içerisinde ki gelişmelerin bir tezahürüdür. Daha önce bir yanlış daha yapıldı. Bu tabi rejim tarafından yapılan uygulamalar ve bunun karşılığında da biz fırtınalarımızla onlara gerekli cevabı verdik. Şimdi bu Kilis’e yapılan saldırı, tabi ki kabul edilebilir bir saldırı değil. Bunun da cevabını yine haddiyle misliyle verdik, veriyoruz, vereceğiz

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları