loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Milletin hayrına olmayan bir ittifakın Ankara'nın hayrına olması mümkün mü?

Erdoğan: Milletin hayrına olmayan bir ittifakın Ankara'nın hayrına olması mümkün mü?
Tarih: 13.03.2019 - 14:14
Kategori: Gündem

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Pursaklar'da toplu açılış töreninde konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

"Bu seçimlerde ezan düşmanlarına esaslı bir ders vermenizi bekliyorum. Bu seçim bir beka seçimidir. Bu seçimde bunlara gereken dersi vermeliyiz. Ezanımızı hazmedemeyenler, bayrağımızı yakanalar bunlar CHP ile el ele. Belgeyle konuşuyorum. Şu anda Bay Kemal bunlarla el ele mi, kol kola mı, sandığa beraber gidiyorlar mı? Ankara'da Bay Mansur bunlarla birlikte mi? 4'lü çete; CHP, HDP, sözde İYİ Parti ve Saadet. Sizden hep beraber dersinizi orada verin.

İsrail durur mu, Mescid-i Aksa'yı postallarıyla kirletmeye cüret ettiler. Şimdi de İsrail'in başındaki o soyguncu, soygundan yargılanıyor. Bu adam şimdi 'Türkiye'de gazeteciler cezaevinde, bize ders vermesin'. Ey Netanyahu kendine gel, sen zalimsin. 7 yaşındaki o yavruları öldüren bir zalimsin. 7'den 70'e kıyan bir zalimsin. Sen bizim oradaki kutsal mabedimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Tahrik etme! Biz bu ülkede hiçbir Musevi'ye zulmetmedik. Biz tahrik etmeyin, biz bu oyuna gelmeyeceğiz ama bunun hesabını uluslararası camiada soracağız. Kimse bize Kudüs davasını unutturamaz.

Bu seçimde ezan, bayrak düşmanlarına okkalı bir Osmanlı tokadı bekliyorum. Milletin hayrına olmayan bir ittifakın Ankara'nın hayrına olması mümkün mü? Biz milletin partisiyiz. Emirleri milletimizden alırız. CHP, HDP emri Kandil'den alıyor. İnşallah milletimiz İstanbul'un, Ankara'nın, İzmir'i teslim etmeyecektir. Bu ittifak karanlık bir ittifaktır.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları