loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan, oyunu İstanbul'da kullandı: Türk demokrasimiz için hayırlısıyla bir geleceği rabbimden niyaz ediyoruz

Erdoğan, oyunu İstanbul'da kullandı: Türk demokrasimiz için hayırlısıyla bir geleceği rabbimden niyaz ediyoruz
Tarih: 14.05.2023 - 11:16
Kategori: Gündem

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını İstanbul Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını İstanbul Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

Oy kullandıktan sonra gazetecilerin değerlendirmesini almak istediği Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayırlı olmasını dileyerek, seçime ilişkin şunları söyledi: “Oyumuzu kullandıktan sonra tabii söylenecek en önemli şey; Türk demokrasisi için inşallah bugün sabah itibariyle takipteyim, İçişleri Bakanımdan da aldığım bilgilere göre olaysız, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan şu ana kadar süreç devam etti, devam ediyor. Tabii en önemlisi; deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı, deprem bölgesinde de vatandaşlarımız büyük bir şevkle, büyük bir aşkla oylarını kullanıyorlar. Oralarda da şu an itibariyle herhangi bir sıkıntı yok. Temennim odur ki akşam sayımlardan sonra ülkemiz, milletimiz için, Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin şöyle hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17:00’ye kadar oylarını kullanmaları, Türk demokrasisinin gücünü göstermesi bakımından çok çok önemli.  Bütün sandıklardaki sandık kurul üyelerine, başkanından hepsine başarılar diliyorum, kendilerini de tebrik ediyorum.”

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları